Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada Erik Ağacı Gormek Ne Anlama Gelir

Ruyada Erik Ağacı Gormek Ne Anlama Gelir
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ruyada Erik Ağacı Gormek

ERİK AĞACI: Erik ağacı, meyvesi beyaz yada sarıysa hastalıkla, bir rivayete gore hasta ve sakat bir insanla, eğer meyvesi siyahsa mutahassıs bir doktorla tabir olunur

Eriğin; bardak, kaysı, murdum, turbe, can, cakal eriği gibi bircok ceşidi bulunduğundan butun bunların yorumunda once renk, sonra da Iezzet goz onunde bulundurulur Tatlı ve lezzetli erik ağacları faydalı ve hayırlı, ekşi erik ağacları ise zararlı ve hayırsı kimselere delalet eder

imagesruyadaerikagacigormekneanlamagelir5ade6b0d20cc8

Similar threads

Ruyada Erik Ağacı Gormek ERİK AĞACI: Erik ağacı, meyvesi beyaz yada sarıysa hastalıkla, bir rivayete gore hasta ve sakat bir insanla, eğer meyvesi siyahsa mutahassıs bir doktorla tabir olunur Eriğin; bardak, kaysı, murdum, turbe, can, cakal eriği gibi bircok ceşidi bulunduğundan butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ruyada Erik Ağacı Gormek ERİK AĞACI: Erik ağacı, meyvesi beyaz yada sarıysa hastalıkla, bir rivayete gore hasta ve sakat bir insanla, eğer meyvesi siyahsa mutahassıs bir doktorla tabir olunur Eriğin; bardak, kaysı, murdum, turbe, can, cakal eriği gibi bircok ceşidi bulunduğundan butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Ruyada erik yemek Ruyada erik ağacı gormek Ruyada erik Ruyada mevsiminde gorulen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında gorulen erik uzuntu, keder ve hastalığa delalet eder Ruyada erik gormek, hic beklemediği bir yakının ihanetine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt