Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada eski sevgiliyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek
0
158

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ruyada eski sevgiliyi gormek

Rüyada Eski sevgiliyi bakmak nedir

Rüyada Eski sevgiliyi görmek rüya tabiri için rüyanızda geçen renk, durum, yer, kişiler ve diğer eylemleri bir arada değerlendirerek anlamını saptama edebilirsiniz

Ruyada eski sevgiliyi görmek, eski bir sevgilinizi gormek halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz gerektigini size nasihat eder Su anda beraber oldugunuz yeni sevgiliniz ilede aynı veya ayni sorunlari yasayabilirsiniz mesajı verir *

Similar threads

Ruyada eski sevgiliyi gormek Ruyada Eski sevgiliyi gormek nedir Ruyada Eski sevgiliyi gormek ruya tabiri icin ruyanızda gecen renk, olay, yer, kişiler ve diğer eylemleri bir arada değerlendirerek anlamını tespit edebilirsiniz Ruyada eski sevgiliyi gormek, eski bir sevgilinizi gormek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
rüyada eski sevgili ve kırmızı gül bakmak Ruyada eski sevgiliyi görmek, eski bir sevgilinizi gormek halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
373
ruyada eski sevgili ve kırmızı gul gormek Ruyada eski sevgiliyi gormek, eski bir sevgilinizi gormek halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
rüyamda eski sevgilimle ve bir arkadaşımla benzer ortamda bulunuyorduk ve eski sevgilimin üzerinde bi böcek gördüm ve üzerini çıkarttım haşere gladyatr gbiydı :S ve zehirli bi ine atıodu bu eski sevgilimin koluna geliodu korkudan aglıyordum ve su anki sevgilimin ismini sayıklıodum :S umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
ruyamda eski sevgilimle ve bir arkadaşımla aynı ortamda bulunuyorduk ve eski sevgilimin uzerinde bi bocek gordum ve uzerini cıkarttım bocek gladyatr gbiydı :S ve zehirli bi ine atıodu bu eski sevgilimin koluna geliodu korkudan aglıyordum ve su anki sevgilimin ismini sayıklıodum :S umarım iiii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt