Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rüyada fındık görmek

rüyada fındık görmek
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
rüyada fındık bakmak Bu gece babaannem rüyasında ölmüş olan damadını görmüşDamadı üstünde hafif siyah bie elbise varmışFakat yüzü gülüyormuşVe babaannemden bir torba fındık almış Babaanneme 'anne seni 10 gün sonra yanınma alacağım demiş' Babaannemde 'olmaz oğlum ben burda yatamam ben köyüme gidicem' demiş Bu rüya ne anlama geliyor açıklar mısınız ?  

Similar threads

Rüyada ölen kişinin çağırması Bu gece babaannem rüyasında ölmüş olan damadını görmüşDamadı üstünde hafif siyah bie elbise varmışFakat yüzü gülüyormuşVe babaannemden bir torba fındık almış Babaanneme 'anne seni 10 gün daha sonra yanınma alacağım demiş' Babaannemde 'olmaz oğlum ben burda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Rüyada ablasını bakmak kişinin hakiki hayatında sevindirici bir olay yaşayacağına sinyâl eder Rüyasında ablasını gören kişi yakın zamanda sevindirici bir haber alır Beklediği birey ile karşılaşır Rüyada ablasını gören kişinin civarda ona yardım eden ve onu koruyan birileri bulunuyordur Ablası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
İnsan kendisini ya da başkasını rüyasında ölmüş olarak görürse, onun ahlaken bozulmasına işarettir Eğer bir insan rüyasında ölünün arkasında bağırıyor, ağlıyor, tabutta taşındığını ,o kimsenin toprağa verildiğini görüyorsa rüya sahibinin yükseleceğine işarettir Rüyada ölüyü gömmek, hayırlı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
İlk mektebi bitirirler Orta, mektebi, lise, üniversite bilirler… Bunlar doğrudan doğruya bu yola girerlerse Salihin Mertebesine kadar yükselirler Onlara aşağıda sual yoktur Pasoları vardır… Buyurun! derler Bu buyurun paso da burada alınır oğlum, burada! Namaz kılmaklanda değil haa…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Sedat Peker, mafya-siyaset-uyuşturucu eksenindeki tezlerine devam ediyor. Yayınladığı 8. videoya 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlığını atan Peker tekrar gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Bir sonraki görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan geçmişini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt