Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Gemi Batması Görmek

Rüyada Gemi Batması Görmek
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Rüyada Gemi Batması

Rüyada Gemi Batması Görmenin Tabiri Nedir

Rüyada Gemi bakmak, geminin durumu, rengi, boyu ve diğer özellikleri göz önüne alınarak birkaç şekilde yorumlanır İçi aydınlık gemi, temiz bir gemi, işlerde başarıdır Pis gemi, ihmal edilmiş gemi işlerin bozulacağına delalet eder

Rüyada hurda gemi, gemi kalıntısı, gemi hurdası, Gemi enkazı bakmak gerçek yaşamınızda şehvetli çatışmalar yaşandığını, Duygularını ifade etmekte zorluklara sahip olduğunu göstermektedir *

Similar threads

Rüyada Gemi Bakmak ne anlama gelir Rüyada Gemi Bakmak ne çağrıda bulunmak Rüyada Gemi Görmek aşağıdaki şekilde yorumlanır: Rüyada görülen gemi üzüntü, üzüntü, sıkıntı, rahatsızlık, darlık ya da kıtlık içinde bulunan kimse için, kurtuluş olarak yorumlanır Gemi rüyaları birkaç şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Dün gece rüyamda gemi gördüm ve doğrusu çok merak ettim bu rüyanın tabirini anında bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın rüyada gemi bakmak ne anlama geliyormuş? Rüyada Gemi bakmak:Yaşantınızda her türlü olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca rüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
gemi Her türlü olumsuzluktan kurtulmaya, İyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden salimen karaya inmek sıkıntı vve ıstırabın sona ermesine, Geminin batması salimen yapılacak yolculuğa, Batan gemiden bir kalas, can simidi gibi şeylere tuttunarak kurtulmak verilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Rüyada haham elde etmek, rüyada hahamla konuşmak, rüyada haham görmek Rüyada görülen hamam, fena görülen bir eve yorumlanır Bundan dolayı hamama girdiğini görebilen kimse, aralıksız olmayan bir üzüntüye düşer Çünkü hamam günah yeridir Hamam ilim evine, tekkeye, cami ve gelir ve borç yeri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
Rüyada Beyaz Açık Kundura Görmenin Anlamı Dar ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, hoş geçime ve dünya rahatlığına, Gizli kundura gam ve kedere, bezginlik ve zorluklara delalet eder Rüyada Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; pabuç sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt