Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruyada Gemiye Yetişememek

Ruyada Gemiye Yetişememek
0
190

Similar threads

Rüyada Gemiye Yetişememek ne demek Rüyada gemiyi Kaçırmak anlamı nedir Rüyada Gemiye yetişemediğini görmek, işlerde güçlükle karşılaşmaya ve sonunda amacına ulaşmaya işarettir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Ruyada Koyun Gormek Ne Anlama Gelir Bir Kimse Ruyada koyun gormek birkimsenin ruyada koyunlara rastladığını ve onlara malik olduğunu gormesinin ruya tabiri, buyuk bir ganimet olarak tabir edilir Ruyada Koyun gormek Koyun ruyası, kadına da delalet eder Bu sebeple ruyada bir koyuna rast...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Dun gece ruyamda gemi gordum ve gercekten cok merak ettim bu ruyanın tabirini hemen bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın ruyada gemi gormek ne anlama geliyormuş? Ruyada Gemi gormek:Yaşantınızda her turlu olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca ruyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Tiflisi Tabirleri: Cağdaş Ulema: Ruyada adam kacırmak; evlenmek ya da dostluk kurmak anlamına gelmektedir Cocuk kacırmak; hic beklemediğiniz guzel bir fırsat yakalayacağınıza işarettir Ruyada adam kacırdığınızı ve ona eziyet ettiğinizi gormek iş yerinizdeki, okulunuzdaki veya cevrenizdeki bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ruyada Abanoz gorme,Ruyada Abanoz Ağacı gormek,Ruyada Abanoz ne anlama gelir,Ruyada Abanoz gormek ne demek,Ruyada Abanoz anlamı Ruyada abanozdan yapılmış bir eşya gormek, iyi olmayan sonuclarla karşılaşmaya işarettir Kimileri de Abanoz gormeyi kuvvetli ve inatcı biriyle karşılaşma olacağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt