Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ruyada Koyun Gormek Ne Anlama Gelir
Bir Kimse Ruyada koyun gormek birkimsenin ruyada koyunlara rastladığını ve onlara malik olduğunu gormesinin ruya tabiri, buyuk bir ganimet olarak tabir edilir
Ruyada Koyun gormek Koyun ruyası, kadına da delalet eder Bu sebeple ruyada bir koyuna rast...
Dun gece ruyamda gemi gordum ve gercekten cok merak ettim bu ruyanın tabirini hemen bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın ruyada gemi gormek ne anlama geliyormuş?
Ruyada Gemi gormek:Yaşantınızda her turlu olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca ruyada...
Tiflisi Tabirleri: Cağdaş Ulema: Ruyada adam kacırmak; evlenmek ya da dostluk kurmak anlamına gelmektedir
Cocuk kacırmak; hic beklemediğiniz guzel bir fırsat yakalayacağınıza işarettir Ruyada adam kacırdığınızı ve ona eziyet ettiğinizi gormek iş yerinizdeki, okulunuzdaki veya cevrenizdeki bazı...
Ruyada Abanoz gorme,Ruyada Abanoz Ağacı gormek,Ruyada Abanoz ne anlama gelir,Ruyada Abanoz gormek ne demek,Ruyada Abanoz anlamı
Ruyada abanozdan yapılmış bir eşya gormek, iyi olmayan sonuclarla karşılaşmaya işarettir Kimileri de Abanoz gormeyi kuvvetli ve inatcı biriyle karşılaşma olacağına...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.