Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ruyada havuz gormek

Ruyada havuz gormek
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ruyamda kocaman bir havuz gordum en yakın arkadasımla birlikte havuzun kenarındaydık

o havuza benden once girdi ve benim de girmemi istedi Ama ben havuza girme konusunda tedirgindim, zorla beni havuza soktu

Cocuk bolumunden girdim ve ileriye giden yer derindi, onunde ise 23 basamak vardı su berrak, temizdi

Similar threads

rüyamda kocaman bir havuz gördüm en yakın arkadasımla birlikte havuzun kenarındaydık o havuza benden önce girdi ve benim de girmemi istedi Ama ben havuza girme konusunda tedirgindim, cebren beni havuza soktu Çocuk bölümünden girdim ve ileriye dışarı giden yer derindi, önünde ise 23 basamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
ruyada havuza girmek, Ruyada ici su dolu havuz, iyilik ve kerem sahibi bir kimseye tabir olunur Havuzdan su icmek veya abdest almak birinden rızka nail olmaya ya da uzuntuden kurtulmaya delalet eder Havuz uzuntu ve kederin gecmesine, sevinc ve ferahlığa, guzel evlada, şerefli hanıma, bol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
ruyamda bir akrabamı gordum kafasında bir yarısnda sac var diğer yarısı kel ne demek Ruyada sac gormek, Ruyada cok guzel saclara sahip olduğunu gormek; hayat boyu surecek bir hastalığa, ruyada sac dokulmesi gormek, sağlığın bozulmasına ve mevkinin duşmesine işarettir Ruyada sacların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Ruyada Fıskiye gormek, ruyada fıskiyeden su akması, ruyada havuz fıskiyesi gormek Sevinc verici haber, cok sevinilecek mujdedir Ruyada fiskiye gormek, gunah islemekten kacinmaya delalet eder Bir havuzun fiskiyesini gormek, o yerde ha yir ve bereket olduguna isarettir Fiskiyeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ruyada cinayet işlemek Ruyada cinayete tanık olmak Ruyamda cinayet işlendiğini gordum Ruyada cinayete tanık olmak; tedbirli olmanıza, kimse icin kotu konuşmamanız gerektiğine, komşularınızın birinin evinde hırsızlık olayının olacağına işarettir Cinayet işlediğinizi gorurseniz, sıkıntılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,474Konular
981,217Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt