Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Kar Görmek

Rüyada Kar Görmek
0
193

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan kar üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bir takım işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada bakmak muhabbet ve sevgiye, Yerde biriken pozitif kar yötetimden geleccek bıkkınlık ve zorluklara, Olağan şekilde biriken kara bolluk ve berekete, üstüne kar yağması yolculuğa yahut bir işten hasar görmeye, Kar üstünde uyuklamak hapse, yürümek rızık elde etmeye, Yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın bakmak üzüntü ve kedere, Kapalı yerlere kar yağdığını bakmak acze yoksa hastalığa delalet eder Kar rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Similar threads

Ruyada Kar Yağdığını Bakmak Ne Kavrama Kazanç Ruyada Kar Yağdığını Görmenin Tabiri Rüyada Kar Görmek Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan Kar endişe ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bir takım işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Uzun zamandır rüyalarımdan kurtulamıyorum son olarak bu gece oaln durum buralarda havalar iki gündür fazla hoş güneşli bi havamız var rüyama gelecek olursak güneşli bi hava ve ben iç mekandayım ne güzel döndü havalar derken aradan bi zaman geçiyor ve dışında baktığımda kar yağdığını görüyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ruyada Kar Yağdığını Gormek Ne Anlama Gelir Ruyada Kar Yağdığını Gormenin Tabiri Ruyada Kar Gormek Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan Kar uzuntu ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kar
Rüyada Kar Görmek Rüyada kar görülmesi berekete, bolluğa, ferahlığa, rahatlık ve afiyete alamettir Rüyanızda zamanı olmadığı halde kar yağdığını görmek, kedere ve hayatınızın alabora olacağına, zamanında kar görmek, ferah ve bolluk içinde yaşamınızı sürdürmeye, artık kuvvet günlerin arkada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
397
Uzun zamandır ruyalarımdan kurtulamıyorum son olarak bu gece oaln olay buralarda havalar iki gundur cok guzel guneşli bi havamız var ruyama gelecek olursak guneşli bi hava ve ben ic mekandayım ne guzel dondu havalar derken aradan bi sure geciyor ve dışarıya baktığımda kar yağdığını goruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt