Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada Kaybolduğunu Görmek

Rüyada Kaybolduğunu Görmek
0
208

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bir kişinin rüyasında kaybolduğunu görmesinin tabiri nedir özet olarak bu rüyanın tabirini manasını sizlerle paylaşmak istiyorumSon gördüğüm rüyada bend ekaybolduğumu görmüştüm merak ettim ve araştırdım rüyasında kaybolduğunu görebilen kişinin gördüğü bu rüya neye delalet etmektedir

Rüyada ortadan kaybolmak ne anlama kazanç;

Kendini koybolmuş gören birey, kendisini olayların akışına kaptırmış demektir Bu boşluktan kurtulması gerektiğini bildirmektedir

Rüyada bir âlimin insanlar içinde kaybolduğunu görmesi, o âlimin ilminden halkın faydalanmasına ve şöhretinin her tarafta yayılmasına kötüye işaret etmektedirRüyada kaybolmak hali, bazı kez de nasibin noksanlığına işarettir Rüyada kendi evinin kaybolduğunu görmek, mâlik olduğu şeylerin elden gitmesi ile yorumlanır *

Similar threads

Bir kişinin ruyasında kaybolduğunu gormesinin tabiri nedir kısaca bu ruyanın tabirini manasını sizlerle paylaşmak istiyorumSon gorduğum ruyada bend ekaybolduğumu gormuştum merak ettim ve araştırdım ruyasında kaybolduğunu goren kişinin gorduğu bu ruya neye delalet etmektedir Ruyada kaybolmak ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Rüyada Kaybolmak Bakmak Ne Çağırmak? Rüyada kaybolduğunu bakmak bilhassa kalabalık biçind ekaybolmak ilim ve dünyalığı ile insanlara yararlı olup, onlar nezdinde şan bulmaya delalet etmektedir Rüyasında kaybolmuş birini bakmak garip birine yoksa kişinin kendini dünyaya vererek erdemlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Rüyada Kaybolduğunu Görmek Rüyada Kendini koybolmuş gören kişi kendisini olayların akışına kaptırmış demektir Bu bıkkınlıktan kurtulması gerektiğini bildirirRüyada Kaybolmuş kimse görmek acayip birine yahut kişinin kendini dünyaya vererek erdemlerini yitirmesine Kişinin eşya yoksa elbiselerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Rüyada görülen saat ne anlayış gelir özetle bu rüyanın tabiri şöyledir: Rüyasında bir birey saat görmüş ise bu rüya Rüyada bir saatin tık tık vurduğunu bakmak, zamanın akışına muhabere etmektedirAyrıca bir başka açıklama şöyledir Rüyada Saat bakmak, bahtın ve talihin güzelliğine de delalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Nasibin azalmasına; kalabalık içinde kaybolmak ilim ve dünyalığı ile insanlara yardımsever olup, onlar nezdinde şöhret bulmaya, Kaybolmuş kimse görmek garip birine yoksa kişinin kendini dünyaya vererek erdemlerini yitirmesine, Kişinin eşya yahut elbiselerin kaybolması bunları yitirmesine kötüye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt