iltasyazilim
FD Üye
öncelik le allahın adıyla selamlar hereze şanslı günler dilerim rüyam da gördüğüm şey çok dikkatimi çekti ve ne anlayış geldiğini anlaayamadım sizlere danşmak istedim esma ve husna isimlerin de iki kız çocuğunu bir suyun için de nurlar la astarlı gördüm sizce bu nedir neler yapmalıyım
Cevap: rüyada kız çocuğu bakmak
Allah hayırlara getirsin rüyanızı Rüyada kız çocuğu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve gelişen seylere isarettir Rüyada Nur görmek ise Karanlıktan aydınlığa çıkmak kafir için imana, günahkar için hidayete; Nur bakmak isyan ve tuğyandan daha sonra tövbe etmeye, körlükten daha sonra basirete; salih amele, uğurlu evlada yorulur
Cevap: rüyada kız çocuğu görmek
bende kiz cocugu gordum ve kiz cocugu allah diye zikir cekiyor sizce anlami nedir *
Cevap: rüyada kız çocuğu bakmak
Allah hayırlara getirsin rüyanızı Rüyada kız çocuğu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve gelişen seylere isarettir Rüyada Nur görmek ise Karanlıktan aydınlığa çıkmak kafir için imana, günahkar için hidayete; Nur bakmak isyan ve tuğyandan daha sonra tövbe etmeye, körlükten daha sonra basirete; salih amele, uğurlu evlada yorulur
Cevap: rüyada kız çocuğu görmek
bende kiz cocugu gordum ve kiz cocugu allah diye zikir cekiyor sizce anlami nedir *