Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyada Rıhtım Görmek

Rüyada Rıhtım Görmek
0
244

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bakınız; Liman Rüyada rıhtım bakmak , bir seyahate çıkacağınıza işarettir Rüyada rıhtım bakmak, bir yolculuğa yorumlanır Herşeyin yoluna gireceğine ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir Rüyada bir rihtim kenarinda bulundugunu bakmak, yakinda bir deniz yolculugu yapacagina ya da deniz yolu ile bir yolcusunun gelecegine kötüye işaret eder Bazilarina göre rüyada liman ve rihtim bakmak, tedbirli bir ese, baskı ve rahata kötüye işaret eder Bir geminin rihtimda durdugunu gören, seyahat etmek istiyorsa, gidemez Bekar ise titiz bir kadinla evlenir Evli ise ve yolculuk yapmak niyetinde ise, vaz geçer Bir geminin liman içinde durdugunu gören, dar ve selamete erisir Bir baska rivayete görede: Rüyada rihtim bakmak, yolculuktan vaz geçmeye, titiz hanima, kuvvete ve rahatliga isarettir RIYA Rıhtım rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki açıklama bölümümüzden yazabilirsiniz

Similar threads

Güvenilir kimseye, yardımsever zevceye, yararlı meslek ortağına; Rafa eşya yerleştirdiğini görmek bilgin ve akıllı bir çocuğundan yoksa onurlu ve sırlarını muhafaza eden namuslu bir kadından rızıklanmaya; Rafçı, genişliğe ve bol rızka delalet eder Rüyada raf görmek , hayatınzın akıcı bir çizgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
Rüyada rahip bakmak , iyi bir haberin alınacağına işarettir Rüyayı gören kadınsa, hamile kalacağına; erkekse, işlerinde başarıya ulaşacak anlamına kazanç Rüyayı bakmak kadınsa, hamile kalacağına; erkekse, işlerinde başarılı olacaksınız demektir Rüyada rahip bakmak, iyi bir haberin alınacağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Rüyada reçete bakmak , hafif bir hastalığa yakalanacağınızın işareti olarak kabul edilir Rüyada reçete bakmak, hafif bir rahatsızlık geçireceğinize işaret olarak yorumlanır Rüyanizda elinizde bir reçete ile bir eczaneye girdiginizi görmeniz, kayda değer bir isiniz için bir bilgine basvurarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Demiryolu ve ray bakmak orta yolu seçim etmeye, her türlü aşırılıktan ırak durmaya, Yalnız başına ray bakmak, bir maksada gelmek için gerekli unsurların beceriksiz olduğuna kötüye işaret eder Rüyada tren rayı görmek, çok uzun bir yolculuğa çıkacağınızı gösterir Rüyada tren rayı görebilen, fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Kadının dudağına dudak boyası sürmesi tatlı dilli olmasına, eşine kompliman yapmasına, Erkeğin dudağına dudak boyası sürmesi iddiaya göre riyakarlığa, yadırganılan söz ve davranışa delalet eder (Ayrıca Bakınız; Dudak) Rüyada bir kadını ruj sürerken ya da yüzüne makyaj yaparken görmek, yakında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt