Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

rüyada sevmediği birini görmek

rüyada sevmediği birini görmek
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
rüyamda biriini gürüyorum sevmiyorum fakat o beni çok seviyo

Cevap: rüyada sevmediği birini bakmak

Rüyada sevmediği birini görmek, rüya sahibinin inatçı ve kendisine rakip kimseler üstüne kadrinin yüksek olduğunu, Allah (CC) kadar teyid edilmesine ve düşmanlarına galip gelmeye delalet eder

ewt bwnde rüyamda birini qördüm bn onu sewmyrum o bni sewiyo sizce ne demek

Rüyada kendisini seven birini görmek, hayir ve iyilige delalet eder Ismail ElEs'as'a kadar; bir asigin sevgilisine kavustugunu gören hayir ve menfaate erer Rüyasinda birisine asik olup sabrettigini ve sirrini kimseye söyleyemeyip sakladigini görebilen sehit olur Birini görüp onu hoşuna gitmek, ondan hayir ve menfaate; birinin kendisini sevdigini bakmak de o kisiye faydasi dokunacagina kötüye işaret eder *

Similar threads

ruyamda biriini guruyorum sevmiyorum ama o beni cok seviyo Cevap: ruyada sevmediği birini gormek Ruyada sevmediği birini gormek, ruya sahibinin inatcı ve kendisine muhalif kimseler uzerine kadrinin yuksek olduğunu, Allah (CC) tarafından teyid edilmesine ve duşmanlarına galip gelmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Rüyada kendisini seven birini bakmak, hayir ve iyilige kötüye işaret eder Ismail ElEs'as'a tarafından; bir asigin sevgilisine kavustugunu gören hayir ve menfaate erer Rüyasinda birisine asik olup sabrettigini ve sirrini kimseye söyleyemeyip sakladigini görebilen sehit olur Birini görüp onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Rüyada Sevmediği Birini Görmenin Tabiri Rüyanızda sevmedğiniz birini görmenin tabiri şöyle yapılmıştır Rüyada Sevmediği Birini Görmek yorumu tabiri Rüyayı görebilen kişinin rüyasında sevmediği birini görmesi, rüya sahibinin inatçı ve kendisine muhalif kimseler üstüne kadrinin yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Rüyada Sevmediği Birini Görmenin Tabiri Rüyada Sevmediği Birini Bakmak Ne Anlayış Kazanç Rüyada Sevmediği Birini Görmenin Tabiri Nedir Merhaba Sevgili Melek'ler ve rüyasında sevmediği birinin görüpte bunun tabirini merak eden sevgili misafirlerimiz, sizler için Rüyada Sevmediği Birini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Rüyada Sevmediği Birini Bakmak Sevmediği bir akrabasını gören birey ise bir haber yüzünden tatsızlık yaşayacağı anlamına gelmektedirRüyasında sevmediği birini gören kişinin bu birey nedeniyle yaşayacağı bir tatsızlığıa kötüye işaret eder Rüyasında sevmediği bir akrabasını ya da arkadaşını yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,475Konular
981,237Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt