Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ruyada yılan oldurmek ne anlama gelir

0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Ruyada yılan oldurmek, yılan oldurduğunu gormek ; rakiplerini yenmeye, mağlup etmeye onlara galip gelmeye işaret eder
Ruyada yeşil yılan oldurmek iyi değildir Size yararı dokunacak birini kırdığınızı, ona değer vermediğinizi, onu uzduğunuzu ifade eder

Similar threads

Ruyada Yılan Oldurmek Ne Anlama Gelir Ruyada Yılan Oldurmenin Manası Nedir Ruyada, Yastığı veya yatağı uzerinde bir yılanı oldurduğunu gorenin, esi vefat eder Ruyada, Kendi doşeğinde bir yılan oldurduğunu goren kimsenin hanimi vefat eder İki parca edilmiş yılanın parcalarım eline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
rüyada yılan öldürmek ne kavrama gelir Rüyada yılan öldürmek, yılan öldürdüğünü bakmak ; rakiplerini yenmeye, mağlup etmeye onlara galip gelmeye göze çarpan eder Rüyada yeşil yılan öldürmek iyi değildir Size yararı dokunacak birini kırdığınızı, ona değerinde vermediğinizi, onu üzdüğünüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ruyada Yılan Gormenin Anlamı Halk arasında da bilindiği uzere ruyada yılan gormek duşmanlık demektir Ruyada iri ve uzun yılan gormek, korkuya işarettir Ruyada yılan gormek her turlu duşman demektiriş hayatınızda karışık ve zor işlerle uğraşacağınıza işaret eder Vucudunun herhangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ruyada Yılan Gormek nedir Ruyada yılan gormek , yaşamdaki duşmanlarınıza delalettir Ruyada yılan gorenin, gercek yaşamında cevresinde gizli bir duşmanı olduğu ve bu duşmanın kendisinden cıkar sağlamaya calıştığı yorumu yapılır Ruyada yılan gormenin olumlu anlamlı yorumunda ise;parasal acıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere gorduğum bir ruyayı ve ardından bu ruyanın ne anlama geldiğini paylaşacağım Oncelikle cok kısa olarak ruyamı anlatayım ruyamda gorduğum yılanı ortadan ikiye boluyorum fakat bir turlu olduremiyorum surekli yeniden canlandığını goruyorum hatta yanımda kucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt