Rüyalarım Sende Kaldı 1549072347 1549072347 ruyalarimsendekaldi5c54f7dfa2780ruyalarimsendekaldi5c54f7dfa2780 http:img57imageshackusimg5787431inkpeacockvd2gif İçimde bir şeyler eriyip gidiyor her gece sancılı ve sessiz akıp gidiyor bilmediğim yolculuklara suskularla örüyor alnımı vakit ah aldığını geri vermiyor yıllar umutlar kırılıyor iç çekişlerimde hayal bahçelerimde çiçekler üşüyor yıkılıyor yıllarca kurduğum hayaller yedi kat yerin aşağı kaldı haykırılarım ah sesimi kimse duymuyor yoruldum yıllardan beri kendimi taşımaktan bir serseri gibi yaşamaktan içimde esir kaldı geçen günler dönüp bakamam geriye doğru rüyalarım sende kaldı hayallerim sende ümitlerim sende yüreğim sende kaldı ah adresini kimse bilmiyor bir sonbahardı alıp gitti gemiler seni kaldım avuntusuz pek bir başıma yanlızlığım sende kaldı, sensizliğim sende sende kaldı baharım, sabahım sende kaldı diğer taraftan martılarım kaldı çığlık çığlığa ah şu anda hiç bir gemi almıyor beni bir yanım ellerin parmakların bir yanım gözlerin dudakların rüyalarım sende kaldı ümitlerim sende yüreğim sende aklım sende ben sende kaldım ah adresini kimse bilmiyor