Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyamda cenaze namazı gördüm

Rüyamda cenaze namazı gördüm
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rüyamda tanımadığım genç bir adam ölmüşcenazenin giysileri üzerindeydiküçük bir kalabalık namaz kılıyor namaz bittikten daha sonra içlerinden en baştaki adam (tanıdığım biri)cemaate dönüyorarkadaşlar benim gördüğümü sizde gördünüz mü diyorbu dost içimizde ameli en iyi olandı lakin kalp gözünüzle bakın diyorbir anda herkes görebiliyor cenaze sürekli yanıyor ama tükenmiyorsonra korku içinde uyandım merak ediyorum rüyada cenaze namazı görmenin tabiri nedir

Cevap: Rüyamda cenaze namazı gördüm

ncelikle rüyanız hayırla vesile olur işallah Rüyada cenaze görmek gerçekte iyiye işarettir Cenaze namazı bakmak de benzer şekilde yaşantınızda hoş bir değişiklik olacağı anlamına gelir

Rüyada cenaze alayını takip etmek; Yeni bir yaşam kurmaya, yeni bir eşle tanışarak çocuk sahibi olmaya, cenazede topluluk bakmak; cenaze sahibinin bir işte en üstteki düzeye geleceğine, cenazenin uçtuğunu bakmak; o civardan önemli birinin öleceğine,cenazenin bir yere bırakılmış olduğunu bakmak; ölü aşina yok ise rüyayı görenin hapis yatacağına, cenaze taşımak; yüksek mevkide bir insan ile tanışarak ondan fayda görmeye, cenaze ardındaki ağladığını bakmak; sonunun iyi olacağına, cenaze işleri ile uğraşmak; görenin nikah hazırlıklarına girişeceğine işarettir *

Similar threads

Ruyamda tanımadığım genc bir adam olmuşcenazenin giysileri uzerindeydikucuk bir topluluk namaz kılıyor namaz bittikten sonra iclerinden en baştaki adam (tanıdığım biri)cemaate donuyorarkadaşlar benim gorduğumu sizde gordunuz mu diyorbu arkadaş icimizde ameli en iyi olandı ama kalp gozunuzle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Rüyada Cenaze Görmek Rüyada cenaze alayını peşine düşüp takip etmek; Yeni bir hayat kurmaya, yeni bir eşle tanışarak çocuk sahibi olmaya, cenazede kalabalık bakmak; cenaze sahibinin bir işte en üstteki düzeye geleceğine, cenazenin uçtuğunu bakmak; o civardan manâlı birinin öleceğine,cenazenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
343
Rürayda cenaze törenine katılmak rüyada cenaze töreni Sanılanın tersine cenaze rüyası iyidir Bir cenaze görebilen kimse çoktandır haber alamadığı biriyle yüz yüze gelir Bir cenaze törenine katılan kimse, yaşantısında güzel bir değiştirme yapar Rüyada cenaze alayını peşine düşüp takip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Rüyada Cenaze törenine katılmak anlamı Sanılanın tersine cenaze rüyası iyidir Bir cenaze görebilen kimse çoktandır haber alamadığı biriyle yüz yüze kazanç Bir cenaze törenine katılan kimse, yaşantısında güzel bir değişiklik yapar Rüyada cenaze alayını peşine düşüp takip etmek; Yeni bir yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Rüyada Cenaze Görmek Rüyada cenaze alayını peşine düşüp takip etmek; Yeni bir hayat kurmaya, yeni bir eşle tanışarak çocuk sahibi olmaya, cenazede kalabalık görmek; cenaze sahibinin bir işte en üstteki düzeye geleceğine, cenazenin uçtuğunu görmek; o civardan kayda değer birinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt