Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyamda Rat Yedim :D

Hoş geldin! meto1122 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Rüyamda Rat Yedim :D
4
111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BANSHEE

FD Üye
Etkileşim
3
Web sitesi
bansheebey.com
F-D Coin
72
Arkadaşlar rüya tabirlerine falan baktım hatta 2020'de bir arkadaş turkhackteam'de konu açmış rüyada rat yedim diye.

Benimkisi rüyada televizyondan yediğim rat bilgisayarıma geçiyor ve windows sesleri geliyor sürekli sonra televizyonda your system hacked falan yazıyor altıma sıçarak uyandım.

Sizce anlamı nedir :D?

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
62
F-D Coin
95
Arkadaşlar rüya tabirlerine falan baktım hatta 2020'de bir arkadaş turkhackteam'de konu açmış rüyada rat yedim diye.

Benimkisi rüyada televizyondan yediğim rat bilgisayarıma geçiyor ve windows sesleri geliyor sürekli sonra televizyonda your system hacked falan yazıyor altıma sıçarak uyandım.

Konu Başlığını Okuyunca Gülme Geldi :D

Fur Die Familia

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
6
F-D Coin
76

Başlığını görüp güldüğüm çok nadir konulardan birisi :D umarım başına hiç gelmez .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,505Konular
982,796Mesajlar
30,599Kullanıcılar
ardaaltSon üye
Üst Alt