Rüyamı kim yorumlayabilir bu gece gördüğüm rüyamı sizinle paylasıcam anlamı ne bilmiyorum fakat gece yatmadan önce derin duygular icerisindeydim kendimle başbaşa kaldım diyebilirimciddi anlamda yorum istiyorum benderuyamikimyorumlayabilir5c527e9a59a44alt rüyam şöyleydibenim bu yaz boyunca gitmek isteediğim bi plaj vardı bileniniz vardır Kilyosama süre olamadı gidemedimrüyamda kuzenlerim gitmiş ve bana havamı atıyo dersiniz anlamadım lakin gitmişler bana anlatıyolardı sende gitmelisin falanbende erkek arkadasıma msj atıyordum gidelim bu hafta ici diyemsj attıktan sonradan hava durumuna bakmak icin nete giriyodum bütün girecekken balkona bakıyordum dıştan yağmurun yağış tipi cok farklıydı yavaşça baslıyor aniden kovayla su dökülüyo gibi sular dökülüyodu tekrar yavaslayıp aynı sekilde devam ediyordu sonradan kar yağmaya basladıve ben uykumdan uyandım cok garibime gitti yaz ayında kışı bir arada yaşamış gibi hissettim kendimi lütfen bu merakımı giderinruyamikimyorumlayabilir5c527e9a59a44alt