Rüyam'ın yeni kozmetik ürünleri kozmetik alışverişim, yeni aldıklarım, güneş kremim, sebamed güneş kremim, bellisima parfüm setim ve benruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee060a0948alt Yaz geldi ve güneş koruyucu olmadan, dışarı asla çıkmamamız gerekiyorruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee060a0948alt Kaldı oysa ben lazer epilasyon yaptırıyorum ve vücudumun her zerresine krem sürmem gerekiyorruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee0631c95bgifalt :A :A :A Etkisinden hoşnut kaldığım kremi aldım yine bu sene SebaMed Hassas clitler için, en yüksek koruyucusu olanın aldım 45 etmen ve şüphesiz öneririmde Melek'lerruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee060a0948alt İndirime girmişti, hatalı hatırlamıyorsam belki 35 TL aldım, Yanlış da hatırlıyor olabilirim bana güven olmaz, ben aldıklarımın fiyatlarını hemen unutan biriyimruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee063cc936pngalt Güneş kremimi alırken, benimle ilgilenen satıcı bayana, kokumu başkalaştırmak istiyorum ve ben ağır bir koku istiyorum bu defadedim ve kız bana kendini koklattıruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee0648693cgifalt hahaha hahaha hahaha Güzeldi hoşuma gitti hangi koku budedim ve bana Bellıssimadedi O nasıl birşey birincil defa duydum, burda var mıdedim fakat vardı aldım daruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee060a0948alt Big Grin Evet ağır fakat birazcık uçunca öyle hoş oluyor oysaruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee060a0948alt Set olarak aldım, gerçekten almayabilirdim de ama set çantası öyle hoşuma gitti amaruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee063cc936pngalt Seyahate çıktığım da makyaj malzemelerim, kozmetik çantama sığmıyordu, bu bana fazla çekici geldi belkide elde etmek için gerekçe olduruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee063cc936pngalt Ben alışveriş yaparken biraz kendimden geçiyorum daruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee0648693cgifalt hahaha hahaha hahaha Uzun lafın kısası Melek'lerim aldım ve hoşnut muyum; evetruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee0631c95bgifalt :A :A :A Tavsiye eder miyim; ağır koku sevenlere tavsiye ederimruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee0631c95bgifalt :A :A :A Fiyatını unuttum fakat korku ucuza aldım, hatta alırken vay bee böyle ucuz bir parfüm varmıymışda demiştimruyaminyenikozmetikurunleri5c4ee063cc936pngalt