Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyası gerçek olan kadın!

Rüyası gerçek olan kadın!
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Rüyası hakiki olan kadın! Diyarbakır'da okuyan üniversite öğrencisinin rüyasında gördüğü binanın enkazından 3 kişi çıkarıldı Diyarbakır Üniversitesi Kuaförlük bölümünü okuyan İstanbullu Deniz Gökçenlik, namaz kıldığı sırada gördüğü rüyada, Erciş ilçesinde bir binanın enkazını yaşayan insanların olduğunu fark etmesiyle yola koyularak hayatında hiç görmediği Erciş'e geldi Gökçenlik, rüyasında gördüğü binayı bulduktan sonra binada egzersiz yapılan meslek makineleri durdurarak, binanın içerisinde gebe olan anne Derya, kızı elif ve oğlu Özer Coşkun'un canlı kurtulmasını sağladı ​ Erciş'e otostop yaparak ulaşan Üniversite öğrencisi Deniz Gökçenlik, Ben Diyarbakır'da öğrenciyim Aslen İstanbulluyum Dün akşam Van'da çok büyük bir deprem olduğu haber aldım Uyuyamadım, öğretmene haber verdim, ben Van'a gidiyorum diye Van'da hiçbir tanıdığım değil, hiçbir arkadaşım yok Van'a da birincil defa geliyorum Hiçbir kuruluşa da aza değilim Buraya geldim ve sivil savunma ekiplerini buldum Ben gönüllüyüm ve en ince ayrıntısına kadar sivilim dedim İstanbullu olduğumu, Diyarbakır'da okuduğumu ve çalışmalara bulunma istediğimi söyledim Hazır dediler Ben de maskemi taktım Yukarıya enkaza çıkmama müsade vermediler bayanım diye Buna karşın tekrar yukarı çıktım ve ilk sesi ben duydum Sahiden ben gelmeden, Diyarbakır'da namaz kılarken gördüm buraya geldiğimi ve burada biri olduğunu Birilerinin canlı çıktığını namaz kılarken gördüm O yüzden geldim buraya Enkazda bulunan bir deliğe sivil savunma ekipleri, 9 sefer gidip gelmişler fakat ses alamamışlar Biz buraya girdik ve ümidi kestik dediler lakin ben ısrar ettim Allah aşkına girin lütfen dedim çünkü ses duydum, benim yanımda birisi daha vardı O da sesi duydu Sesimizi duyuyor musunuz diye birkaç kez bağırdık Daha Sonra diğerleri de gelen sesleri duydular Orda ses geldiğine karar verildi ve ses dinleme cihazı konuldu Aşağıda birilerinin yaşadığına karar verildi Bu yönden incelemeler başladı sonradan 3 kişi zarar görmüş olarak kurtarıldıdiye konuştu​ Enkazda elinde kazma ve kürekle çalışan Deniz Gökçenlik, elindeki Kuran'ı Kerim'i bir an olsun yanından ayırmadı ​ 1549042339 1549042339 ruyasigercekolankadin5c5482a74a255ruyasigercekolankadin5c5482a74a255 http:wwwsacitaslancomf12877c450  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,340Kullanıcılar
cim_3444Son üye
Üst Alt