Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Dem şarkı sozu

Ruzgar Dem şarkı sozu
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ruzgar Dem şarkısı sozu, Ruzgar Dem şarkı sozleri, Dem şarkısı Ruzgar 2019, Ruzgar Dem 2019 şarkısı

Yuruyorum sessiz sessiz
Anılarımın ustunden
Guneş dogmuş gun uyanmış
Dibe vurmuş yine bir ben

Sorgular bitmiyor ki
Ne de bu endişem
Belki de son gecem bu
Yarını bilgisiten bilmeden

Son demlerden gecip giderken
Birkez daha sana donuyorum ben

Similar threads

Ruzgar Tek Sıralı şarkısı sozleri, Ruzgar Tek Sıralı şarkı sozleri, tek sıralı şarkı sozu ruzgar, 2019 Ruzgar Tek Sıralı şarkısı Kadehimde kopek olduren Sigaramsa kısa maltepe Duşmuşum derdine bitmiyor ki cilem Soğuk bir gece ah Gecem aynı gunduz aynı Dertler bana tek sıralı O cektikce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ruzgar Ucurum şarkı sozleri, Ruzgar Ucurum şarkısı sozu, ucurum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Ucurum şarkısı 2019 Artık yamanacak hicbir yer kalmadı Kalbimin her yanı paramparca İncindi ruhum sende kapılar kapandı Gidecek başka bir yer kalmadı Sensizlik neler aldı benden neler caldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozu, Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozleri, Efkarlıyım şarkısı ruzgar 2019, Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Efkarlıyım Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek Artık buraya ait degilim Herşeyden sıyrılıp kacmam gerek Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ruzgar Korduğum şarkı sozleri, Ruzgar Korduğum şarkısı sozu, Korduğum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Korduğum 2019 şarkısı Sen yine vurdun kıyılarıma En uykusuz sabahlarıma Sil gozyaşlarını ağlama Yureğim dayanmaz acılarına Bir yanım yok ki bedenimde Hapsolup kaldım duşlerine Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ruzgar Yosma gelmedin şarkı sozleri, Ruzgar gelmedin şarkı sozu, Ruzgar Yosma şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Yosma gelmedin şarkısı Gunler Oldu Aylar Gecti Gelmedin Oldun mu Kaldın mı Haber Vermedin Kimbilir Kimleydin Aklına Hic Gelmedim Cektin Gittin Gulmedin Haberin Geldi Tuuh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt