Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozu

Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozu, Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozleri, Efkarlıyım şarkısı ruzgar 2019, Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Efkarlıyım

Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın
Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek

Artık buraya ait degilim
Herşeyden sıyrılıp kacmam gerek
Artık buraya ait degilim
Herşeyden vazgecip gitmem gerek

Kendimi salıyorum
Birboşluga yolluyorum
Nerdeyim inan bana
Bunu ben bile bilmiyorum

Similar threads

Ruzgar Ucurum şarkı sozleri, Ruzgar Ucurum şarkısı sozu, ucurum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Ucurum şarkısı 2019 Artık yamanacak hicbir yer kalmadı Kalbimin her yanı paramparca İncindi ruhum sende kapılar kapandı Gidecek başka bir yer kalmadı Sensizlik neler aldı benden neler caldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozleri, Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı sozu, Mutlu ol yeter şarkısı sozleri Ruzgar, 2019 Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı Belki de dilinden bu şarkı duşmez Dilin soylese de gonlun hissetmez Bilsen bile benim icin fark etmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ruzgar Dem şarkısı sozu, Ruzgar Dem şarkı sozleri, Dem şarkısı Ruzgar 2019, Ruzgar Dem 2019 şarkısı Yuruyorum sessiz sessiz Anılarımın ustunden Guneş dogmuş gun uyanmış Dibe vurmuş yine bir ben Sorgular bitmiyor ki Ne de bu endişem Belki de son gecem bu Yarını bilgisiten bilmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ruzgar Korduğum şarkı sozleri, Ruzgar Korduğum şarkısı sozu, Korduğum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Korduğum 2019 şarkısı Sen yine vurdun kıyılarıma En uykusuz sabahlarıma Sil gozyaşlarını ağlama Yureğim dayanmaz acılarına Bir yanım yok ki bedenimde Hapsolup kaldım duşlerine Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ruzgar Yosma gelmedin şarkı sozleri, Ruzgar gelmedin şarkı sozu, Ruzgar Yosma şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Yosma gelmedin şarkısı Gunler Oldu Aylar Gecti Gelmedin Oldun mu Kaldın mı Haber Vermedin Kimbilir Kimleydin Aklına Hic Gelmedim Cektin Gittin Gulmedin Haberin Geldi Tuuh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt