Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozu

Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozu
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkısı sozleri, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle şarkı sozleri, Hayat oynuyor bizimle şarkısı sozu Ruzgar, Ruzgar Hayat Oynuyor Bizimle 2019

Bir ses cagırıyor beni
Gitsem mi gitmesem mi of
Duştugum bir zindan dibi
Belki daha beteri of

Tarif edeyim gel bul beni
Yittim mi savruldum mu of
Gordugum bir ruya gibi
Hayal degil kabus bu of

Goruyorsun işte budur halimiz
Seyrediyorlar sanki bir filmiz
Yetti artık abi be
Hayat oynuyor bizimle
Hay ben senin gelmişine gecmişine
Soverim işte

Similar threads

Nalan Hayat Bu şarkı sozleri Nalan Hayat Bu şarkısı sozu Seninleyken olanların hesabını tuttum gece Diğerlerinden farklıymışsın en hayini senmişsin bence Sanki sert bir ruzgar esti dallarımdan yapraklar dokuldu Sahile bir dalga vurdu aşkımızı surukledi bizi savurdu Yok uzulmem yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozu, Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozleri, Efkarlıyım şarkısı ruzgar 2019, Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Efkarlıyım Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek Artık buraya ait degilim Herşeyden sıyrılıp kacmam gerek Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ruzgar Korduğum şarkı sozleri, Ruzgar Korduğum şarkısı sozu, Korduğum şarkısı sozleri ruzgar, Ruzgar Korduğum 2019 şarkısı Sen yine vurdun kıyılarıma En uykusuz sabahlarıma Sil gozyaşlarını ağlama Yureğim dayanmaz acılarına Bir yanım yok ki bedenimde Hapsolup kaldım duşlerine Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ruzgar Yosma gelmedin şarkı sozleri, Ruzgar gelmedin şarkı sozu, Ruzgar Yosma şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Yosma gelmedin şarkısı Gunler Oldu Aylar Gecti Gelmedin Oldun mu Kaldın mı Haber Vermedin Kimbilir Kimleydin Aklına Hic Gelmedim Cektin Gittin Gulmedin Haberin Geldi Tuuh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ruzgar Dem şarkısı sozu, Ruzgar Dem şarkı sozleri, Dem şarkısı Ruzgar 2019, Ruzgar Dem 2019 şarkısı Yuruyorum sessiz sessiz Anılarımın ustunden Guneş dogmuş gun uyanmış Dibe vurmuş yine bir ben Sorgular bitmiyor ki Ne de bu endişem Belki de son gecem bu Yarını bilgisiten bilmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,788Mesajlar
29,859Kullanıcılar
zwexyee31Son üye
Üst Alt