Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Kelebek Şarkı sozu

Ruzgar Kelebek Şarkı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Kelebek şarkısı sozu

Ruzgar Kelebek şarkı sozleri

Cok sarhoşuz hem de bitik
İnan dunya boyle guzel
Tek gecelik bir aşk gibiyiz
Sabaha henuz yenik
Yak ucundan hayalleri
Guneş bize doğmayacak
Cerceveler hep boş kalacak
Telleriniz ayrılacak
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Cok sarhoşuz hem de bitik
İnan dunya boyle guzel
Tek gecelik bir aşk gibiyiz
Sabaha henuz yenik
Yum gozlerini bakma bana
Cek ellerini yuzumden
Caresizlik diz boyu olmuş
Gitmeliyim yol yakınken
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Sen avucumda cırpınan
Beyaz kanatlı bir melek
Sen bir gunluk omrumde
Kaybolan bir kelebek
Kaybolan bir kelebek

Similar threads

Cem Adrian Kelebek şarkısı sozu Cem Adrian Kelebek şarkı sozleri İcimdeki sesler Dışımdaki dunya Ve gokyuzunde ben Hep tek başıma Kalbimdeki izler Yuzumde ciziklerle Hep gokyuzunde Tek, tek başıma Ucarım ben icimdeki aşkla Siyah beyaz renksiz pullarımla Beni sevmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ruzgar Kızımız şarkısı sozu Ruzgar Kızımız şarkı sozleri Ve şimdi susuyorum Bir gun haykıracağım Seni yalan aşkınla bırakıyorum Ve şimdi goruyorum Sende yanlış yaptım Yanarak kullerimden doğuyorum Her gece başka ten her gece başka beden Orduğun duvarları da yıkıyorum Yıllara yenik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ruzgar Bırakmıyor Sevdan şarkısı sozu, Ruzgar Bırakmıyor Sevdan şarkı sozleri, bırakmıyor sevdan şarkısı sozleri ruzgar, 2019 Ruzgar Bırakmıyor Sevdan şarkısı Sana aclığım doymuyor inan Guclu olmak bile yetmiyor Coğu zaman Son bir defa kokunu bırak Hayalini ver boyle bırakma Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt