Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Kırdı Dalımı Şarkı Sozu

Ruzgar Kırdı Dalımı Şarkı Sozu
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Kırdı Dalımı Şarkı Sozleri

Ruzgar kırdı dalımı
Ellerin gunahı ne
Ben yitirdim yolumu
Yolların gunahı ne

Hep yar peşinde koştum
Hem kustum hem barıştım
Kendim dillere duştum
Dillerin gunahı ne

Ne kış dedim ne bahar
Gezdim sabaha kadar
Erken ağardı saclar
Yılların gunahı ne

Similar threads

Ruzgar Kelebek şarkısı sozu Ruzgar Kelebek şarkı sozleri Cok sarhoşuz hem de bitik İnan dunya boyle guzel Tek gecelik bir aşk gibiyiz Sabaha henuz yenik Yak ucundan hayalleri Guneş bize doğmayacak Cerceveler hep boş kalacak Telleriniz ayrılacak Sen avucumda cırpınan Beyaz kanatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
391
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,863Kullanıcılar
AksnjsjdSon üye
Üst Alt