Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozu

Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkı sozleri, Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı sozu, Mutlu ol yeter şarkısı sozleri Ruzgar, 2019 Ruzgar Mutlu Ol Yeter şarkısı

Belki de dilinden bu şarkı duşmez
Dilin soylese de gonlun hissetmez
Bilsen bile benim icin fark etmez
Bir tek dileğim var mutlu ol yeter

Bunu sana yazdığımı bilmezsin
Bir yabancı şarkı gibi dinlersin
Benim icin once tanrı sonra sensin
Bir tek dileğim var mutlu yeter

Kimse dolduramaz inan yerini
Bu şarkıda aşkımızın yemini
Hic duşunme, mecnun muyum deli mi

Bu şarkımda aşkımı anlattım sana
Duymazsan sevgilim uzulmem buna
Alıştım yıllardır ben yokluğuna

Similar threads

Ebru Polat Mutlu Ol Yeter Şarkısı 2019 Ebru Polat Mutlu Ol Yeter Şarkı sozu Belkide dilinden bu şarkı duşmez Dilin soylesede gonlun hissetmez Bilsen bile benim icin farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Serdar Ortac Su Akar Yatağını Bulur şarkı sozleri Serdar Ortac Su Akar Yatağını Bulur şarkısı sozu Hic beni ozlemedin neyin inadı Taş bile olsa kanar dokusu kadar Kalbimi kırdı ama yaralamadı Ayrılık acısı kadar Hic beni ozlemedin neyin inadı Taş bile olsa kanar dokusu kadar Kalbimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Sibel Can Kaybolan Baharım Şarkı Sozleri Kaybolan Baharım Şarkı Sozu Bu defteri boyle biz, istemeden kapattık Sevgilim sen mutlu ol beni duşunme artık Bu defteri boyle biz istemeden kapattık Sevgilim sen mutlu ol beni duşunme artık Bırak acı cekeyim bu sevdanın yolunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkısı sozu Dileğim mutlu ol Yerinde huzurlu ol Koymadım yerine kimseyi Bir de bana sor İcim rahat beddua etmedim kin gutmedim Cok ağladım dayandım yalnız kaldım Yolun sonu vardı aşk yarıda kaldı Harap oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkı sozleri Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkısı sozu İsteklerin bitmiyor Ben bittim ama yetmiyor Kac kere kac kere Kulağına ruzgar esmiyor Konuşuyorum ama sanki hep boş yere, boş yere Belki senin bahcende mor cicekeler Ustune bastıkca acıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt