Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Yosma şarkı sozu

Ruzgar Yosma şarkı sozu
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar Yosma gelmedin şarkı sozleri, Ruzgar gelmedin şarkı sozu, Ruzgar Yosma şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Yosma gelmedin şarkısı

Gunler Oldu Aylar Gecti Gelmedin

Oldun mu Kaldın mı Haber Vermedin

Kimbilir Kimleydin Aklına Hic Gelmedim

Cektin Gittin Gulmedin Haberin Geldi

Tuuh Dedim

Madem Sevmeyecektin Bana Niye Geldin

En Yakın Dostlarımdan Birini Sectin

Sakın Gucenme Bana Ağır Sozlerim

Hayatımda Senin Gibi Yosma Gormedim

Hayatımda Senin Gibi Kahpe Gormedim

Similar threads

Ruzgar yosma şarkısı Gunler oldu aylar gecti gelmedin Oldun mu kaldın mı haber vermedin Kimbilir kimleydin aklına hic gelmedim Cektin gittin gulmedin haberin geldi tuh dedim Madem sevmeyecektin bana niye geldin En yakın dostlarımdan birini sectin Sakın gucenme bana ağır sozlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Rüzgar yosma şarkısı Günler oldu aylar geçti gelmedin Öldün mü kaldın mı haber vermedin Kimbilir kimleydin aklına hiç gelmedim Çektin gittin gülmedin haberin geldi tüh dedim Madem sevmeyecektin bana niye geldin En yakın dostlarımdan birini seçtin Sakın alınma bana ağır sözlerim Hayatımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozu, Ruzgar Efkarlıyım şarkı sozleri, Efkarlıyım şarkısı ruzgar 2019, Ruzgar Efkarlıyım şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Efkarlıyım Efkarlıyım ben bu gece dokunmayın Korkutuk sarhoş olup unutmam gerek Artık buraya ait degilim Herşeyden sıyrılıp kacmam gerek Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Neden Neden gittin oluyordum şarkısının sozleri Neden Neden gittin şarkı sozu Seni gozumdeki yaş gibi bekledim gelmedin Gittin uzak diyarlara geri donmedin Seni yağmurda guneş gibi bekledim gelmedin Yedi renk vardı icimde sen bunu hic gormedin Kapatın kapıları bir bir, ustune karanlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt