Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar yosma şarkısı

Ruzgar yosma şarkısı
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ruzgar yosma şarkısı

Gunler oldu aylar gecti gelmedin
Oldun mu kaldın mı haber vermedin
Kimbilir kimleydin aklına hic gelmedim
Cektin gittin gulmedin haberin geldi tuh dedim
Madem sevmeyecektin bana niye geldin
En yakın dostlarımdan birini sectin
Sakın gucenme bana ağır sozlerim
Hayatımda sen gibi Yosma gormedim
Hayatımda sen gibi ke gormedim

Similar threads

Ruzgar Yosma gelmedin şarkı sozleri, Ruzgar gelmedin şarkı sozu, Ruzgar Yosma şarkısı sozleri, 2019 Ruzgar Yosma gelmedin şarkısı Gunler Oldu Aylar Gecti Gelmedin Oldun mu Kaldın mı Haber Vermedin Kimbilir Kimleydin Aklına Hic Gelmedim Cektin Gittin Gulmedin Haberin Geldi Tuuh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Rüzgar yosma şarkısı Günler oldu aylar geçti gelmedin Öldün mü kaldın mı haber vermedin Kimbilir kimleydin aklına hiç gelmedim Çektin gittin gülmedin haberin geldi tüh dedim Madem sevmeyecektin bana niye geldin En yakın dostlarımdan birini seçtin Sakın alınma bana ağır sözlerim Hayatımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kısa Aşık Edici Sozler Aşık Edici Guzel Sozler Seni tertemiz Helal Duygularımla Sevdim Seni Bitmeyen ozguvenimle Sevdim Sana ben Aşık Oldum Habersizce Şimdi Soluyorum Duy Sesimi inan Bana Seviyorum Seni Aşık oldum Sana Yeminlerimi Senin uzerine Soluyorum gercekten Seni Seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kısa Yalnızlık Sozleri, En Guzel yalnızlık sozleri Yalnızlık Mesajları Asla Unutmadım ve Unutmayacağım Bu kalp Seni unutmak icin Sevmedi yalnız kalsamda hayalinle Avunmasınıda Oğrendim Ve şarkılarada yalnızlığımı Oğrettim!!! Sesini ozlemişken Suskun kalbim, Hala Git Diyorsun bana Bırak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Sana Her Tarafta kar var ve dışarısı varsayım edilemeyecek kadar soğukAklımda binlerce zihin var ve senBinlerce düşüncenin içinden sıyrılıp, ortaya çıkan yada onların içinde sivrilen sen Seni bana kim verdi;kim tanıştırdı nasıl tanıştık hatırlamazsın bile Şu Anda sana oturup anlatsam bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt