Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, kendi üzere oyuncu olan eşi Blake Lively'nin kendisine verdiği en hoş hediyeyi takipçileriyle paylaştı. Reynolds, esprili tefsirinde, hediyeyi karısından evvel yangından kaçıracağını söyledi. İşte, haberin ayrıntıları...
Hollywood'un beğenilen çiftlerinden Blake Lively ile eşi Ryan Reynolds gün geçmiyor ki memnun evliliklerini bir sürprizle taçlandırmasın. Mesut bir aile tablosu ile kendilerine hayran bırakan ünlü çift çevre medyanın faal kullanıcılarından. Geçtiğimiz günlerde Lively'nin eşine ikram ettiği şahane tabloyu toplumsal medyada takipçileriyle paylaşan Reynolds, beğeni yağmuruna tutulurken, esprili mizaca sahip olan oyuncu, hediyenin değerini tasvir etmek için güldürücü bir tefsirde bulundu.
Reynolds, "İlk işim Vancouver Sun için gazete dağıtmaktı. Fotoğraftaki mesken benim çocukluk hanem. Kardeşlerim ve ben o bahçede yıllar geçirdik."O mesken artık ayakta değil lakin başımda yaşayan, nefes alan bir şey. Bu sanat yapıtı karımın bana verdiği en şık hediye” sözünü kullanan Reynolds, notunun sonuna "Eğer yangın çıkarsa ben birinci evvel bunu kaçırıyorum. Blake için geri döneceğim" halinde komik bir icmal düştü.