Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ryan Reynolds'ın Annesinin Yanlışlıkla Oğluna Attığı Cinsel İçerikli Mesaj

Ryan Reynolds'ın Annesinin Yanlışlıkla Oğluna Attığı Cinsel İçerikli Mesaj
0
139

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-6511bd24c95d9b7579d4957316376721f54f07f0.jpg

Ben annesinin yerine utandım.
Kaynak: ...

Ryan Reynolds son periyotlarda en sevdiğimiz oyunculardan bir tanesi...

Zira eşi Blake Lively ile o kadar doğallar ki, daima birbirleri uğraşıp gerçek aşkın nasıl olduğunu gösteriyorlar.

Mizahşör tarafı ile bilinen Raynolds geçtiğimiz günlerde Twitter ve Instagram hesabında bir Aviation isimli bir cin reklamı yaptı.

Reynolds bu reklamda içip içip kimseye yazılmaması gerektiği ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Ve en komik kısmı ise bunu daha evvel annesinin yaptığını duyurması oldu...

Tammy Reynolds cinsel içerikli bir bildirisi bir diğerine atacakken, Reynolds'ın kardeşine atmış.

Bildiride ise 'Banyo yapıyorum. Katılmak ister misin? ' yazıyormuş.

Reynolds bu iletisi gösterip "Bu annemin, yalnızca yarım bardak cin tonikten sonra kardeşime gönderdiği gerçek bir bildiri. Yaşanmış bir öykü, sizin de başınıza gelmesine müsaade vermeyin." dedi.

Valla ne diyelim, umarız kimse ebeveynlerinin cinsel hayatı ile ilgili bilgiye sahip olmak zorunda kalmaz.

Dua Lipa'nın Sevgilisi Anwar Hadid Kendisini 'Çirkin' Olarak Nitelendiren Takipçisine Yanıt Verdi!

Söylentiler Yanlışsız Çıktı... Şeyma Subaşı, Mısırlı Milyarder Sevgilisi Meedo ile Evleneceğini Duyurdu!

Mehmet Ali Erbil'in Türkiye'deki Sıhhat Sistemini Övüp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür Etmesi Gündemde

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt