Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"S"eni "s"eviyorum

"S"eni "s"eviyorum
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni seviyorum bu siir var mi bilmiyorum sitede, cok hosuma gitt ekledimseniseviyorum5c55248d9eb6ealt SeNi SeViYoRuM!!! 'S'en başıma gelen en hoş şeysin 'E'n son aşkımsınn çünkü benimsin 'N'asıl olduda bu değin bağlandım sana 'İ'nanmak çok zorlama benim olduğuna 'S'adece bana aitsin bu hayatta 'E'llerinden tek ben tutuyorum şu dünyada 'V'e her zaman böle kalsın başkasına bakma 'İ'nan bana ben aşığım sana 'Y'a benimsin yada benim unutma 'O'nlar sana değer değiller olamazlar asla 'R'ızam olmadan çekip gitme uzaklara 'U'mudum sensin beni bırakma abes aşklara 'M'utluluğum sensin defalarca kal yanımda!!!  

Similar threads

Sevenler için En Güzel Etkileyici Sözler En Güzel Sözler, En Güzel Etkileyici Sözler, Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda aşık arkadaşlarımız için, birbirinden hoş aşk sözleri sunuyor ve sevdiğini etkilemek isteyenleri bu yazımızda fakat en hoş güzel sözler ile başbaşa bırakıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sevigiliye açlık sözleri Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun,döneceğim bir gün Ceset beklemesine bekliyor fakat kalp kan ağlıyor sensiz geçen hergün Akşamın ağıt rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde gürültüsüz bir çığlık Özlemeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Açlık Sözleri 2019 Usandım yeşermemiş devasız bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu içten gelen kendimden usandım durup durup Seni Özlemekten Hasretim rengine siyah mı desem beyazlamak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya ölürdüm görsem ömrümden uzansa sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Aşık Edici Mesajlar aşık eden sözler aşık eden mesajlar aşık eden yazılar Melek'lerim, bu sözler aşık ediyormuş, ben henüz okumadım fakat okumama da lüzum var mı bilmiyorum Çünkü ben zaten aşığım yahuasikedicimesajlar5c557876d80e0pngalt :D:D :D:D :D:D O zaman aşık olmayan melek'lerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sevgiliye Hasret Kalanlara Muhteşem Sözler 2019 Bu konu sevgiliye hasret sözleri 2019 ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ara sıra araya yollar girer, yıllar girer, olur ya iki adım ötenizdedir ama varlığınızdan haberi bile yoktur Her insan sevdiğine ulaşacak değin şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt