Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

:S

:S
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
:S :küstüm:ablamın japon balıgını dolabın derin dondurucu kısmına koymustum sonradan kuyrugu yapıstı ölmesın dıye ordan cıkarttım bıcakla bu sefer kuyruk dolapta kaldı koptu sonradan akvaryuma koydum balıgı kuyruksuz duruyordu ablam gördu ne oldu buna dedı bılmıyorum kuyruk dökuyomus bunlar bazen dedım bu vesileyle buzdolabına bıcakla zarar vermısım dolap bozuldu anneme de solemedım ablama da solemedım balıkcagız bı sure yasadı sona(allah rahmeteylesın)s5c51afaaa9b17alt :( Frown :(itiraf dolabıda ben bozdum balıgıda ben bizim komsulara sevmedıgım kız gelmıs bende kapılarınn onunden gecerken ayakkabısını gordum kızın ayakkabsını bahcenn birine ben fırlattım arıyolardı bi itiraf daha kendı paramla biriktırdgım altınımı ben sattım cunku okulda voleybolda kızın gozlugunu kırdım kız tehdıt ettı benı bende altını bozdurup paranın hepsını kıza verdım anneme kaybettım dedım:küstüm: babama asıgım buda bi ıtırafannemden kıskanıyordum okula gec kaldıgımda sabahleyin 3 ders bos anne deyıp uyuyordm halada uyuyrm buda bır ıtıraf annem bılse  

858,460Konular
981,098Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt