Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SA:MP SERVER 0.3a da çalışan s0beit lazım...!

SA:MP SERVER 0.3a da çalışan s0beit lazım...!

Similar threads

“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
arkadaslar saatlerdir ugrasıorum lutfen bir yardım edin gtayı sildim kurdum sa:mp yi sildim kurdum pc yi resetledim modemi resetledim pc yi tarattım guvenlik duvarını kaldırdım ama gene yok yok sa:mp ye tıklıorum sonra internete tıklıorum Retrieving list from master server yazıo doluo ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Mta server stopped hatası veriyor mta server dosyasına tıklıyorum succesful diyor daha sonra server is stopped shutdown felan filan diyor lütfen yardım yardım edenlere adminlik verilecek!
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cs 15 server daha destek verebilmemiz ve bu serveri tamamen kapanmaması için , ilgi göstermeliyiz Buraya çalışan kendinizin deneyip oyndagınız 15 server'leri yazazalım Bu forumdaki arkadaşlardan edindigim bizzat kendim denedigim çalışan 15 serverler Cs 15 Serverler csmagarulcom...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ya benim magicka sahte sahteden kastım demo falan değil torrentden indirme olanlardanArkadaşımla oynamak istiyorum ama bunu hamachili server olması lazım ikimzdede orjinal olmadığı içinMagicka nın hamachili serveri nasıl kurulur server kurma programı nerddedir bunları bana bi söylerseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt