Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saat Seni Coktan Geçmişti...

Saat Seni Coktan Geçmişti...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Saat Seni Coktan Geçmişti Şehrin yapışkanlığından ayrıldığım bir vakitti gözlerimi aralayabildiğim Taş gibi bir beyin taşıdığımı, saati görmeye çalıştığım vakit vuran saat başıdüdüğünden sonra algılayabildim Saat 19:00 Bu sersemlik halinin üzerinden kaç vakit geçtiğini anımsamıyorum Yahut dünde miyim hala? Ve düşte mi uyandım bu saatte? Başımı kaldırıp bakmaya cesaretim yoktu Sararmış gözbebekleri çevresinden ayırt edebildiğim; puslu bir kırmızılığın, şüpheci yalnızlığıydı Bakmak istemiyordum Havluyla ufak bir didişme yaşadık Bahçede uğraşırken koparıverdiğin gelinciğin tebessümüyle tutmuştum bıçağı saçlarından Fesleğenlerin ona ihtiyacı vardı Güneş kulaklarımdan süzüldüğünde, ter kokan avuçlarının bile ne denli önemli olduğunu kendime itiraf ediyordum Gözlerimden içeri yalnızlığım girdiMasaya son gelen salataydı Tabiiki sevdiğin gibi, fesleğenli dahası efkarımız olmalıydı, şatırlarımıza inat Vardı İki mumun ayrıntısına sıkıştırılmış yüzlerimizde, isten geçecek değin dayanıklı bir çizgiye rastlamamanın verdiği memnuniyet vardı gülümsemelerimizde Dar aşkımLeonard Cohen başka bir şey diyemez miydi acaba, bu ıslak cereyanlarda En bariz üzüm şıraları bile bu dek sarsar mıydı gönlümün ihya edilmemiş yerlerini? Birincil yudumu senin elinden içtim, sen de benim O vakit başım ağrımıyordu Bir müddet sonra karşımda oturmaktan bıkkın olduğunu düşündüm Senin her zerrenden, ne çağrıda bulunmak istediğin çıplaklaşıyordu Kalktın Bir gündöndü tarlasının içinde, güne bakmaktan yorulmuştuk Elimde dolaştırdığın şarkıyı biliyordum Bir disk çalar totalinin üçle çarpılması kadardı sanırım, aksak ritmli ayakta kalmanın bedeli Tuttun Hiç kimse senin dek hoş dokunmuyordu hislerime Uyandığımı anımsıyorum Kalkar kalkmaz saate bakarsan, saniyelerin devinimi sana yorucu kazanç Hangi öğüdün bilgeliği sunabilirdi ama bunca efsaneyi? Yastığımın başucuna bakmayı unutmuşum Aynanın aleyhinde bu kadar vakit mi geçer? Saat 23:00 El yazından kalma bir baş ağrısını sürüyorum yüzüme Seni kırdığım için üzgünüm, beni kırdığım için de Aynadaki, benzersiz bir fonla notunu bırakıyor derhal Gece yarısını bekle Düşlediklerinin hepsi sensin İyi bak Seni SeviyorumKıraç bir esnemeyle ayılmaya çalışırken, kapı tokmağıyla sarsılıyordum Kalkabildiğim yer, mutfak parkelerinin ziftli yumuşağıydı Kapıyı araladığımda, gördüğüm düşü hatırlıyordum Sen gelmedikçe, Sen gitmemişsin akılmdan Bin takvim hasretten gelip, boynuma sarılacağını ummuyordum  

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt