Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabah Namazı Fazileti

Sabah Namazı Fazileti
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sabah Namazı Fazileti nedir
Sabah Namazının Fazileti

SABAH NAMAZININ FAZILETI

Sabah namazının fazileti o kadar cok buyukmuş ki, tarifi yokmuşVe bu mukafatı alan ve hic sabah namazını kacırmayan bir alime şeytan musallat oluyor
Alim her zaman kıldığı sabah namazını bir sabah kılamıyor, uyandığında guneş doğmuşAman Allahım nasıl uyurum nasıl gaflete dalarım nasıl kalkamadım diye hungur hungur ağlıyorO kadar ağlıyor ki Allahu Teala meleklere emrediyor
Saf tutun sabah namazı kılın diyor O mubareğin o uzuntusu sebebi ile sabah namazını melekler yeniden kılıyorAlimin durumdan haberi yok
Ertesi gun sabah namazı vakti simsiyah bir adam kılığında şeytan geliyor Alimi durtuyor hadi kalk sabah namazı vakti diyor
Alim bi bakıyor simsiyah birisi, sen şeytansın diyor Şeytan da evet ben şeytanım diyorAlim iyide sen neden kaldırıyorsun beni diyor
Şeytan diyor ki; dun seni uyandırmadım, o sabah melekler saf tutup sabah namazı kıldı, bu seferde oyle olmasın diye kaldırdım seni diyorAlim seviniyor tabi bu haberi alıncaAllahu Teala şeytanın şerrinden bizleri korusun

858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt