Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabah Namazının iki Rek'at Sünneti

Sabah Namazının iki Rek'at Sünneti
0
108

Similar threads

Cuma Namazı tek başına kılınmaz Öğle vaktinde cemaatle kılınır Öğle ezânı okununca, Hemen dört rek'at Cum'a namazının ilk sünneti kılınır Niyet ederken Niyet ettim, Allah rızası için Cuma Namazının ilk sünnetini kılmayadenilir Bu namaz aynı öğle namazının sünneti gibi kılınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Cemaatle Teravih Namazı Kılınışı Teravih Namazı Cemaatle Nasıl Kılınır Teravih Namazı Nasıl Kılınır Teravih namazı yatsı namazından daha sonra kılınır Yatsıdan önce kılınması caiz değildir Vitir namazı teravihten sonradan kılınır Yirmi rek'at olan teravih namazı her iki rek'atın sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Teravih namazı sünneti müekkededir Azı iki çoğu yirmi rek'attır Ancak Medine halkının Ömer b Adülazız'in zamanında otuz altı rek'at teravih namazı kıldığı rivayet ediliyor Buhari şöyle rivayet ediyor: Peygamber (sav) –Ramazanı şerifte bir gece çıkıp namazı –teravih namazını kıldı Birkaç kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cuma Namazının Kılınışı , Cuma Namazı tek başına kılınmaz Öğle zamanında cemaatle kılınır Öğle ezânı okununca, Hemen dört rek'at Cum'a namazının birincil sünneti kılınır Hedef ederken Niyet ettim, Allah rızası için Cuma Namazının birincil sünnetini kılmayadenilir Bu namaz benzer öğle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Cuma Namazı Resimli Kılınışı Cuma Namazı Nasıl Kılınır Resimli Cuma Namazı tek başına kılınmaz Öğle zamanında cemaatle kılınır Öğle ezanı okununca, önce dört rek'at Cum'a namazının ilk sünneti kılınır Kasıt ederken Kasıt ettim, Allah rızası için Cuma Namazının ilk sünnetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,821Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt