Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabah ve ikindi namazının onemi

Sabah ve ikindi namazının onemi
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hadisi şerifin anlamı İki serinlik namazını, sabah ve ikindiyi kılan kimse cennete gireranlamı nedir?

Cevap: Sabah ve ikindi namazının onemi

Sabah Namazı Kıymeti bilinmediği icin ceşitli bahanelerle terk edilen Peygamberimiz'in (sav) Dunya ve icindekilerden hayırlıdırdediği sabah namazı en cok kazaya kalan namazdır Beş vakit namazını duzenli kılsa bile pek cok musluman, gece uykusundan uyanamama veya sabahın erken saatlerinde havanın soğuk olması gibi ceşitli bahanelerle sabah namazlarını kazaya bırakabiliyor Oysa sabah namazı gunun ilk imtihanı, ilk ibadetidir Sabah namazını kılarak gune Allah'ın garantisinde başlayan bir mumin, ertesi gune kadar karşılaşacağı mucadele ve tehlikelerde buyuk bir guven ve guc sahibi olur

İkindi Namazı

Ebu Musa (ra)dan, Resulullah sav buyurdular ki; “Kim sabah ve ikindi namazını kılarsa Cennete girer
(Sahihi Buhari, Namaz)

Similar threads

Sabah namazının kazası nasıl kılınır? Farz bir namazı vaktinde kılmaya eda, vakti gectikten sonra kılmaya kaza, bozulan bir namazı tekrar kılmaya da iade denirBir vakit namazı kasdi olarak kılmayıp kazaya bırakmak buyuk bir gunahtırVakti icinde kılınmayan beş vakit namazın kazası farz, vitir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sabah Namazına Bilerek Kalkmamak Olurmu? Ben sanmmıyorum ki hicbir muslumanın sabah namazlarına bilerek kalkmasın malesef bunu hepimiz yapıyoruz o saatlerde uykumuza yenik duşunuyoruzHalbuki Sabah namazı gunun ilk imtihanı ilk ibadetidir Sabah namazını kılarak gune Allah'ın garantisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Sabah Namazına Kasten Kalkmamak Olurmu? Ben sanmmıyorum ancak hiçbir müslümanın sabahleyin namazlarına kasten kalkmasın malesef bunu hepimiz yapıyoruz o saatlerde uykumuza yenik düşünüyoruzHalbuki Sabahtan namazı günün birincil imtihanı ilk ibadetidir Sabah namazını kılarak güne Allah'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Sabah Namazının Onemi Nedir Sabah Namazının Onemi Sabah namazı, gunun ilk imtihanı, ilk ibadetidir Dolayısıyla gune iyi başlayıp ilk imtihanı başarmalısınız ki, diğer imtihan ve tehlikelere karşı daha guclu ve donanımlı olasınız Nitekim Peygamberimiz (asm), Kim sabah namazını kılarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
?sabah namazına kalkamamak? Sonsuz hamdle Allah’a hamd olsun Kıymeti bilinmediği için çeşitli bahanelerle terk edilen Peygamberimiz'in (sav) Dünya ve içindekilerden hayırlıdırdediği sabah namazı en çok kazaya kalan namazdır Beş vakit namazını düzenli kılsa bile pek çok müslüman, gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt