Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabahat Akkiraz - Buda Gelir Buda Geçer

Sabahat Akkiraz - Buda Gelir Buda Geçer
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sabahat Akkiraz Buda Gelir Buda Geçer sabahat akkiraz buda gelir buda gecer aglama gelir geçer bu da bu da geçer sabahat akkiraz ağıt sabata kiraz ne ağlarsın benim zülfü siyahım buda gelir buda geçer ağlamaa göklere erişdi feryadım ahım buda gelir buda geçer inleme bir gülün çevresi dikendir hardır bülbül gül elinden ah ile zardır nede olsa kışın sonu bahardır buda kazanç buda geçer yas daimiyem her can ermez bu sırra eyüp dayanma ile gitti mısıra koyun oldum ağladım ardı sıra buda kazanç buda geçer matem  

Similar threads

Sezen Aksu Ne Ağlarsın Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da kazanç bu da geçer inleme Göklere erişti feryadım ahım Bu da gelir bu da geçer yas Bir gülün çevresi dikendir, hardır Bülbül gül elinden ah ile zardır Ne de olsa kışın sonu bahardır Bu da gelir bu da geçer ağlama Daimiyem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ne ağlarsın benim zulfu siyahım Bu da gelir bu da gecer ağlama Goklere erişti feryadım ahım Bu da gelir bu da gecer ağlama Bir gulun cevresi dikendir hardır Bulbul har elinde ah ile zardır Ne de olsa kışın sonu bahardır Bu da gelir bu da gecer ağlama Daimiyem her can ermez bu sırra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Turku kadar hikayesi de huzun yuklu Erkan Mumcu anlatıyor: Hayatımın en enteresan hikayelerinden bir tanesidir Universite birinci sınıf oğrencisiydim Eniştemin evinde kalıyorum 12 Eylul'un en ateşli zamanları Apartmanda da Perran Kutman'ın babası Rıdvan Amca oturuyor En beyefendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,044Kullanıcılar
Üst Alt