Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabahları Kahvaltı Yapamıyorum

Sabahları Kahvaltı Yapamıyorum
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sabahları Kahvaltı Yapma problemi

Sabahları Neden Kahvaltı Yapamıyorum
Sabahları İştahsızlık bircok sindirim sistemi hastalıklarında gelişebileceği gibi, sindirim sistemi dış organları bozukluklarında ve psikiyatrik bozukluklarda da oluşabilecek olan bir belirtidir

Vucudun besin ihtiyacı sabah kahvaltısıyla başlar Beslenme ile meşgul olan kişiler, calışan insanlar, cocuklar ve diğer kimseler icin kahvaltı oğle ve akşam yemeklerinden daha onemli bulunmaktadırlar
Evden cıkmazdan evvel yenen besinler vucudun calışma gucunu artırırlar bu nedenle kahvaltı gunun en onemli oğunudur

imagessabahlarikahvaltiyapamiyorum5adbb95ca4861

Sabahları kahvaltı yapmak;

Sabahları Kahvaltı Yapmamanızın nedenleri altında fiziksel veya ruhsal sebepleri araştırın ve rahatsızlık varsa tedavisini sağlayın Duzenli saatlerde kahvaltı yapmaya calışınSofrada yemek hakkında olumsuz konuşmayınsurekli aynı şeyi yemeyin farklı kahvaltı sofraları hazırlayınAyrıca sabahları yapılan spor Yuksek oksijenli temiz hava ve yeşil doğa hayatı monotonluktan kurtarır metabolizmayı canlandırır iştahı acar

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt