Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabahları Nasıl Erken Kalkabilirim

Sabahları Nasıl Erken Kalkabilirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sabahtan erken kalkamıyorum Acaba sabah erken kalkabilen arkadaşların bir önerisi var mıdır? Tezgâhtar olabilir misiniz?

Yanıt: Sabahları Nasıl Erken Kalkabilirim

Erken kalkmanın yolları

1 Yavaş Başlayın Birden erken kalkmaya çalışırsanız, büyük ihtimalle zorlanacaksınızdır ağır ağır hergün 15 dakika kadar daha erken kalkmaya çalışın Ertesi gün bir 15 dakika daha erken kalkın Kademe kademe hedefinize içten yaklaşacaksınız 'Aheste aheste çıkacaksın bu merenlerden'

2 Erken Yatın Geç yatmaya alışık, gece yarısına değin televizyon seyrediyor veya internette sörf yapıyor olabilirsiniz Ayrıca bu alışkanlığınıza devam ederseniz ayrıca de erken kalkmaya çalışırsanız, kesin bir noktada vücudunuzun isyanları oynaması zorunlu olacaktır Ve lakin elden çıkan erken kalkma alışkanlığınız olursa, tekrar geç kalkacak ve yeni tekrar açmak zorunda kalacaksınız Uykunuz gelmediyse bile erken yatın ve yatakta okuyun Eğer gerçekte yorgunsanız göz kapaklarınız çabuk ağırlaşacak, değil ise okuma doğru huzurlu bir uykuya geçiş yapabileceksinizdir

3 Çalar saatinizi uzak tutun Çalar saatinizi yataktan mümkün olduğunca uzağa koyun fakat, 'Uyuma' düğmesine eliniz gitmesin Bu düğmeyi hiçbir vakit kullanmayın Selo bant ile bu düğmeyi bantlamak da işe yarayacaktır Buradaki aldanma, saati kapatmak için yataktan kalkmak zorunda olmanız Bu noktadan sonradan da yalnızca ayakta kalmaya devam etmeniz lüzum

4 Yatak odasından çıkın Saati kapattıktan sonra, yatağa dönmek için sebepler bulmaya çalışmadan önce odadan çıkın Banyoya bir ziyaret benim ilk yaptığım iş örneğin Banyoda işim bitip, elimi yüzümü de yıkayınca yeterince ayılıyorum Eğer hala uyanmadıysanız aynaya bakın Korkudan uyanacaksınızdır

5 Beyninizi dinlemeyin İç sesiniz sizi yatağa çevirmek için taklalar atabilir Hiç kulak asmayın Dinlemeye başlarsanız, yatağa geri döneceksinizdir

6 İyi bir sebebiniz olsun Sabah yapacağınız önemli bir şey bulun Bu sebep sizi motive edecektir Ben sabahları blog yazmayı seviyorum Bu benim sebebim Siz de sizinkini bulun

7 Erken kalkmayı kendinize bir ödül olarak düşünün Birincil bakışta zor bir şey yapıyorsunuz gibi görülebilir, oysa bunu zevkli ve bereketli bir hale getirirseniz bu işten fazla haz alacaksınız Motivasyonunuz da artacaktır Hoş bir sıcak çikolata, kahve ya da çayla ödüle başlayabiliriz mesela Ben günün doğuşunu seyretmeyi, okuduğum kitaptan bir bölüm bitirmeyi ya da sesizlik içinde alıştırma yapmayı da seviyorum Sizde kendi ödülünüzü keşfedin!

8 Ekstra zamanın keyfini çıkarın Sadece okumak için, televizyon seyretmek için veya internette veya denizde sörf gerçekleştirmek için erken kalkmayın Sabahtan, akşam yemeğini hazırlayabilirsiniz mesela veya öğlen için birşeyler hazırlayıp, süre kazanabilirsiniz 2 saat içinde 3 saatlik iş yapacaksınız Etkinliğiniz çok artacak

alıntı *

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt