Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabiha Gökçen'de Pegasus uçağında koronavirüs paniği

Sabiha Gökçen'de Pegasus uçağında koronavirüs paniği
0
37

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Sabiha%2DGokcen%2Dde%2DPegasus%2Ducaginda%2Dkoronavirus%2Dpanigi%2D%2D232853%2Ejpg

Stockholm-İstanbul uçuşunu gerçekleştiren Pegasus'a ilişkin uçakta corona virüs kuşkusuyla bir şahsa müdahale edildiği öğrenildi. Firmadan yapılan açıklamada corona virüs tespit edilemediği bildirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan corona virüs paniği yaşandı.

Stockholm-İstanbul uçuşunu gerçekleştiren Pegasus'a ilişkin bir uçakta bir kişinin corona virüs taşıdığı kuşkusuyla sıhhat grupları alarma geçti. Uçaktaki yolcuların çıkışına müsaade verilmezken, tabipler tarafından denetim edilen vatandaşta virüs tespit edilemediği açıklandı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada "PC1280 sefer sayılı Stokholm-Sabiha Gökçen uçuşumuzdaki Koronavirüs (COVID-19) kuşkusu üzerine uçağımıza, gerekli denetimleri yapmak üzere Sıhhat Bakanlığı Hudut Sıhhat Genel Müdürlüğü işçisi çağrılmıştır. Yapılan denetim sonucunda riskli bir durumun olmadığı tespit edilerek tüm konuklarımız uçaktan indirilip terminale alınmıştır" tabirlerine yer verildi.

Uçakta yer alan yolculardan Posta gazetesi müellifi Işıl Cinmen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda "Pegasus stockholm-istanbul uçuşunda bir yolcunun coronavirüsü taşıdığı kuşkusuyla 30 dakikadır istanbul’da uçakta bekletiliyoruz. Ambulans dışarıda lakin hekim şimdi gelmedi. Kuşkulu yolcu dakikalardır çıkış tarafında oturtuluyor! Vazifeli tabip geldi. Hastayı denetim ediyor. Bekliyoruz... Doktor, hastayı muayene ederken maskesini çıkardı. Bu umarım tıp lisanında ‘korona değil’ manasına geliyordur..." tabirlerine yer verdi.

Kaynak Yeniçağ

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt