Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabır Ayeti

Sabır Ayeti
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sabır Ayeti
bismillahirrahmanırrahim:
Ya eyyuhellezine amenustainu bissabri vessalah innellahe maassabirin

Ey iman edenler! Allah'tan sabır ve namazla yardım dileyinMuhakkakki Allah sabredenlerle beraberdir BAKARA SURESİ

Similar threads

Tahammül Ayeti bismillahirrahmanırrahim: Ya eyyühellezine amenustainu bissabri vessalah innellahe maassabirin Ey iman edenler! Allah'tan dayanıklılık ve namazla yardım dileyinMuhakkakki Allah sabredenlerle beraberdir BAKARA SURESİ *
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
sabır ile ilgili ayet,sabır ile ilgili ayet ve hadisler,sabırla ilgili ayetler,sabır hakkında ayetler,kuranda gecen sabır ayetleri Sabır ve namazla yardım dileyin Bu, şuphesiz, huşU duyanların dışındakiler icin ağır (bir yuk)dır (BAKARA SURESİ 45) Ey iman edenler, sabırla ve namazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
sıkıntıdan kurtulmak icin dua Kur'anı kerimde mealen, (Her zorluğun bir kolaylığı vardır) buyuruluyor Sıkıntıdan kurtulmanın da caresi vardır Hic boş vakit gecirmemeli, kendine faydalı bir meşgale bulmalıdır (Sabır kurtuluşun anahtarıdır) sozune uymalı, calışıp sabrederek bir cıkış yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Sabır Ey iman edenler! Sabredin, sabır yarışında (duşmanlarınızı) gecin! Ayetler 1 Ey iman edenler! Sabredin, sabır yarışında (duşmanlarınızı) gecin! Ali İmran sUresi (3), 200 Felah ve kurtuluşun temel şartlarını acıklayan ayeti kerime, ilk olarak, sabırlı olmayı sabır yarışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Şu halde onların soylediklerine karşı sabırlı ol, guneşin doğuşundan ve batışından once Rabbini hamd ile tesbih et (yucelt) Gecenin bir bolumunde ve gunduzun uclarında da tesbihte bulun ki hoşnut olabilesin (20190) Sabır ve namazla yardım dileyin Bu, şuphesiz, huşU duyanların dışındakiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt