Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sabır Ayeti

Sabır Ayeti
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tahammül Ayeti
bismillahirrahmanırrahim:
Ya eyyühellezine amenustainu bissabri vessalah innellahe maassabirin

Ey iman edenler! Allah'tan dayanıklılık ve namazla yardım dileyinMuhakkakki Allah sabredenlerle beraberdir BAKARA SURESİ *

Similar threads

Sabır Ayeti bismillahirrahmanırrahim: Ya eyyuhellezine amenustainu bissabri vessalah innellahe maassabirin Ey iman edenler! Allah'tan sabır ve namazla yardım dileyinMuhakkakki Allah sabredenlerle beraberdir BAKARA SURESİ
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Allah, Allah Rabbünâ lâ şerîkeleh İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız Duâ şöyledir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
1) “Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin; ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz çok zordur Bakara 45 2) “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin; Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir Bakara 153 3) “Andolsun ki sizi biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
sabır ile ilgili ayet,sabır ile ilgili ayet ve hadisler,sabırla ilgili ayetler,sabır hakkında ayetler,kuranda gecen sabır ayetleri Sabır ve namazla yardım dileyin Bu, şuphesiz, huşU duyanların dışındakiler icin ağır (bir yuk)dır (BAKARA SURESİ 45) Ey iman edenler, sabırla ve namazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Mü'min Sabreden ve Şükredendir Meral Günel Ebû Yahya Suheyb İbni Sinan (ra)’dan rivayet edildiğine göre Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: “Mü’minin durumu gıbta ve hayranlığa değer Çünkü her hali kendisi için bir hayır sebebidir Böylesi bir özellik sadece mü’minde vardır: Sevinecek olsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt