Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabır İle İlgili Ozlu Sozler

Sabır İle İlgili Ozlu Sozler
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sabır İle İlgili Guzel Sozler

Sabrın en buyuğu, Allahın emir ve yasaklarına karşı sabretmektir (KabulAhbar)

Karşınıza bir zorluk cıktı mı, şikayet etmeyin bilakis Allah' a şukredin Cunki size zekanızı işletmek, guc ve kuvvetinizi gostermek fırsatını vermiştir (Gassion)

Hoşlanmadığınıza sabretmedikce, hoşlandığınızı elde edemezsiniz (İsa (AS))

Her ruzgarda sallanacak olursan, dağ kadar da olsan bir ota değmezsin (M Celaleddini Rumi)

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz (HzAli ra)

Her guc sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır (Balzac)

Her soz icin doğruluk, her doğruluk icin iş, her iş icin de sabır gerekir (Hatimi Esam)

İnsanlarda riyanın karışmıyacağı, hakiki tek vasıf sabırdır (Abdulaziz Bekkine)

Sabırlı bir adamın ofkesinden sakınınız (La Rochefoucaul)

Sabır, kurtuluşun anahtarıdır (Mevlana)

Demir mıknatısa aşıktır Hep ona doğru koşar Zafer de sabra aşıktır ve devamlı ona koşar (Suhreverdi)

Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır (Sadi)

Sabır, hic yuzu ekşitmeden acıyı yudum yudum icine sindirmendir (Cuneyt Bağdadi)

Şukurle sabır birer binek hayvanı olsalardı, hangisine daha once bineceğimi kestiremezdim (Hz Omer ra)

Similar threads

Sabır İle İlgili Sozler Sabırla İlgili Sozler Sabır, imanın yarısıdır (Hadisi Şerif) Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz (Hz Ali ra) Sabır, kurtuluşun anahtarıdır (Mevlana) Sabrın en buyuğu, Allahın emir ve yasaklarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sabır İle İlgili Guzel Sozler Sabırla İlgili Sozler Sabrın en buyuğu, Allahın emir ve yasaklarına karşı sabretmektir (KabulAhbar) Karşınıza bir zorluk cıktı mı, şikayet etmeyin bilakis Allah' a şukredin Cunki size zekanızı işletmek, guc ve kuvvetinizi gostermek fırsatını vermiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Sabır İle İlgili Guzel Sozler Hoşlanmadığına sabretmedikce, hoşlandığını ele geciremezsin Hzİsa (AS) İnsanlarda riyanın karışmıyacağı, hakiki tek vasıf sabırdır Abdulaziz Bekkine Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır Sadi Sabır, hic yuzu ekşitmeden acıyı yudum yudum icine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Sabır ile ilgili sozler Sabırla ilgili guzel sozler Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz (Hz Ali ra) Sabır, kurtuluşun anahtarıdır (Mevlana) Demir mıknatısa aşıktır Hep ona doğru koşar Zafer de sabra aşıktır ve devamlı ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
İsteyene Sabırla İlgili Hoş Sözler Sabırla İlgili Güzel Sözler Dayanma İle İlgili Güzel Sözler Sabretmek her zaman daha iyi sonuçlar verir Evet dayanmak tekrar tekrar basit olmasada oysa, bu özellikle aşk acısı çekerken daha da zorlaşsada gerçekte olumlu veya olumsuz sonuçlar için elbette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,518Konular
981,165Mesajlar
31,032Kullanıcılar
Sihirbaz99Son üye
Üst Alt