Sabırlı olmak icin okunacak dualar vardır bu duaları okuyabilir duaların yardımıyla daha sabırlı olmayı deniyebilirsinizAşğıda sizlerle paylaşacaımız duayı okumanın bircok faydası vardırBu duayı okyan kişi sabırlı olur ve şeytandan korunmuş olurAyrıca sinirlendiğinde sakin olmaya calışır sinirlerine hakim olmayıda oğrenirSabırlı olmak icin okunması tavsiye edilen dua:
Peygamber Efendimiz SAV şoyle buyurmuştur:
Ofke şeytandandır Şeytan ise ateşten yaratılmıştır Bilindiği gibi ateş su ile sondurulur Sizden biriniz ofkelendiğinde hemen abdest alsın buyurdu ve arkasından da şu duanın okunmasını tavsiye etti:
Sabırlı Olmak İcin Okunacak Dua
Allahummağfirli zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni mineş şeytani euzu billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim
Sabırlı Olmak icin okunacak duanın anlamı:
Allahım! Gunahımı bağışla, kalbimdeki hırsı gider, beni şeytandan koru Rahmeti İlahiden kovulmuş şeytandan, bilen ve duyan Allaha sığınıyorum
Peygamber Efendimiz SAV şoyle buyurmuştur:
Ofke şeytandandır Şeytan ise ateşten yaratılmıştır Bilindiği gibi ateş su ile sondurulur Sizden biriniz ofkelendiğinde hemen abdest alsın buyurdu ve arkasından da şu duanın okunmasını tavsiye etti:
Sabırlı Olmak İcin Okunacak Dua
Allahummağfirli zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni mineş şeytani euzu billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim
Sabırlı Olmak icin okunacak duanın anlamı:
Allahım! Gunahımı bağışla, kalbimdeki hırsı gider, beni şeytandan koru Rahmeti İlahiden kovulmuş şeytandan, bilen ve duyan Allaha sığınıyorum