Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sabit disk hakkında çok acil yardım edin

sabit disk hakkında çok acil yardım edin
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar dün tweakXP Pro v4 diye bi program indirdimoptimizasyon yapıp sistemi hızlandırıyomuşben de ordaki system tweaks bölümünde sistem optimizasyonlarını yapıyodumo menüde ramdisc drive diye bi yer varoraya girip ramdisc drive ı yükledim ve birden bilgisayarımda ramdisc diye 47 mb lık bi sabit disk oluştuama ben istemiyorumdaha sonra tekrar programa girip o diski uninstall a tıkladım bana aygıt yöneticisini açtı:disk bilinmeyen menüsündeydi açtım ve donanımı kaldır dedim kaldırdı sonra tekrar bilgisayarıma girdim bu sefer diskin üzerinde soru işareti vardıbunu nasıl bilgisayarımdan kaldırabilirim? (sorun biraz uzun oldu ama)