Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sabri geyikleri

sabri geyikleri
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 sabri geyikleri
sabri sarıoğlu Geyikleri 2019

*hac yolculuğuna uğurlanan sabri sarıoğlu nun Londra ya uctuğu acıklandı(Şe)

*19 mayıs genclik ve spor bayramında gunun anlam onemini anlatan konuşmayı yapan sabri sarıoğlu dinleyenleri yasa boğdu(ŞE)

*Bana adam verme bana adam tutmayı oğret Sabri Sarıoğlu

*Hayat bi futbolsa,neden ortaları hep Sabri Sarıoğlu acıyor lan !!

*Trt 1 resmen Sabri Sarıoğlu ile dalga gecti biraz once, Sabriuzerine yapılan şakaları yayınladı ''futbola tepki olarak doğdu'' falan imagessabrigeyikleri20195ad73be6924capng

*Bazı insanlar cok Sabri Sarıoğlu Yaptıklarına anlam veremiyorsun

*Sabri Sarıoğlu dış devletlerin Turk futbolunu bitirme amacıyla ozel olarak yetiştirdiği bir ajan olabilir !

*Megan Fox guzel ama bir Sabri Sarıoğlu değil

*Sabri Sarıoğlu kaleyi ne kadar duşunuyorsa ben de onu o kadar duşundum Ama olmayınca olmuyor işte

*Ben yanlışlıkla 2019 e girmişimSabri Sarıoğlu

*Sabri Sarıoğlu gibi evlat olsa bende elenle sevilirdi

*Eboue'nin yokluğunu hissettiniz mi?sorusuna Terim; Hayır ama Sabri'nin varlığını hissettikcevabını verdi

*Sabri milletvekili olsaydı, her sozu meclisten dışarı olurdu

*Sabri ilk defa bir macta 55 numaralı formasının hakkını verdi

*Sabriyi ayakkabı boyasıyla siyahi yapıp, Ebouenin yerine Afrika Kupasına gonderseydik

*hayat ender kaleyi bulan Sabri Sarıoğlu'nun şutları gibisin!

*Ve macın ardindan sabri konuştu: Ben cıkmasaydim nah kazanirdik

*Sabri'nin yaptığını dunyada kim yapsa Şike yapti derlerSabri yapinca gonul rahatliğıyla şaka diyebiliyoruzEn azından bu iyi bişey

*Top Sabri'nin sanırım, mecburiyet olmasa neden oynatsınlar ki bu adamı ?

*FATİH TERİM BAŞARISININ SIRRINI ACIKLADI;SABRİ SAKAT (erol kose)

*Fatih Terim'in 'Kaleyi gorur gormez vuracaksınız!' talimatına uyan Sabri,tatil icin gittiği Bodrum'da 'Bodrum Kalesi'ne sağ ayakla vurdu

*Sabri donene kadar toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz Aman cocuklar dikkat

*Takımdan ayrı koşu yaparken kaybolan Sabri'yi, Bayburt'lu korucular buldu Sabri'nin Bayburt yolculuğu halen gizemini koruyor

*Sabri'nin yarınki Belediye macında oynama ihtimali uzerine Galatasaray taraftarında ofkeli bekleyiş suruyor

*Bu ulkede siyaset Galatasaray gibi Solda kimse yok, sağda Sabri

*butun erkekler aynı diyen kız, insaf et! elini vicdanına koy ve soyle ;sabri mi , messi mi?

*sabri'nin iyileşmesi ile ilgili habere GSaray'da Sabri sevinci!şeklinde başlık atmış

*Bu gece 2019'ye girerken herkese sağlık diliyorum (09012019 Sabri Sarıoğlu)

*Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethinde topların başına sabriyi koysaydı kesin İstanbul yerine adapazarını fethederdi

*Geyiklere bakılırsa Sabri Samsun'a cıkmış

Twitter'da Aralarında unlulerin de olduğu Sabri yorumlardan bazıları şoyle:

Ahmet Hakan: Fatih Terimin, Sabri takıntısı bittiği gun bu takım ucar

Şahan Gokbakar: Sabri is back +Sabri 2 ise Sabri ? Denkleminde soru isaretini bulunuz

Nihat Doğan: Yine bir Sabri klasiği, muhteşem bir asist ve maalesef Samsun 2 oldu

Sabriyi ayakkabı boyasıyla siyahi yapıp, Ebouenin yerine Afrika Kupasına gonderseydik

Sabri seni Arkeoloji Muzesine bağışlayıp, yılda bir ziyaretine gelmek istiyorum

Sabri Sarıoğlu, 26 Temmuz 1984te modern futbola tepki olarak doğdu

Sabri milletvekili olsaydı, her sozu meclisten dışarı olurdu

Sabri ilk defa bir macta 55 numaralı formasının hakkını verdi

Top Sabrinin sanırım Mecburiyet olmasa neden oynatsınlar ki bu adamı

Sabriyi eleştireyelim, uzun zamandır sakat ve fizik olarak yuzde 20lerde Terimin tercihi hatalı

İcimizdeki futbol sevgisinin “dışa vurumu Sabri

Sabri, Barcelonada oynasaydı iki senede herkes kahrından alkolik olurdu

Galatasaray Sabriyle kuzu, Sabrisiz aslan

858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt