Sabri Sarıoğlu geyikleri
Sabri geyikleri
Galatasaray'ın Orduspor'u 20 mağlup ettiği karşılaşmada ikinci gole imza atan Sabri Sarıoğlu, uzun bir aradan sonra golle buluştu
Sabri'nin kaydettiği gol sonrasında sosyal paylaşım sitesi twitter'da ilginc yorumlar yazıldı İşte onlardan ornekler
@EmreCulhaa
Cabuk 5 dkka icinde herkes kelimeyi şaadet getirsin kıyamet was here Dimagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png golun adı Sabri Sarıoğlu imagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png
@bensallayanadam
Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz Sabri Sarıoğlu
@MerveFB10
Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a şimdiden girdik Şaka Gibi !
@Hidrojan
1 nisan kendini erken hissettiriyor Turk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi
@mertkeremdmrcn
Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi Uzulsem mi, sevinsem mi bilemedim : )))
@mersin
Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı
@Erdemmdgn
Sabri Sarıoğlu'da gol attığına gore dunyanın sonu gelmiş demektir , ben olmeye gidiyorum , sizleri tanımak guzeldi
@yekekisii
Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu şimdi?Sabri Sarıoğlu
@aaydodu Close
Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu
@FiratDemirag
Allahu Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o0
@buraktasci
Bugun Turk futbol tarihinde bir donum noktasıdır Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi
@twitozof
Mayalar haklı cıklı 2019 dunyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı
@naneliprezervat
ben aslında pas atmak istemiştim Sabri Sarıoğlu
@twitozof
@Doru1907
Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli gecersiniz!
@CantekinBaysal
TFF'den acıklama: Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna gore Galatasarayı daha fazla yormadan hukmen şampiyon sayıyoruz
@erdwm
Sabri sarıoğlu Attığı golun şaka olduğunu yarın acıklayacakmış imagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png
Sabri geyikleri
Galatasaray'ın Orduspor'u 20 mağlup ettiği karşılaşmada ikinci gole imza atan Sabri Sarıoğlu, uzun bir aradan sonra golle buluştu
Sabri'nin kaydettiği gol sonrasında sosyal paylaşım sitesi twitter'da ilginc yorumlar yazıldı İşte onlardan ornekler
@EmreCulhaa
Cabuk 5 dkka icinde herkes kelimeyi şaadet getirsin kıyamet was here Dimagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png golun adı Sabri Sarıoğlu imagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png
@bensallayanadam
Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz Sabri Sarıoğlu
@MerveFB10
Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a şimdiden girdik Şaka Gibi !
@Hidrojan
1 nisan kendini erken hissettiriyor Turk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi
@mertkeremdmrcn
Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi Uzulsem mi, sevinsem mi bilemedim : )))
@mersin
Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı
@Erdemmdgn
Sabri Sarıoğlu'da gol attığına gore dunyanın sonu gelmiş demektir , ben olmeye gidiyorum , sizleri tanımak guzeldi
@yekekisii
Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu şimdi?Sabri Sarıoğlu
@aaydodu Close
Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu
@FiratDemirag
Allahu Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o0
@buraktasci
Bugun Turk futbol tarihinde bir donum noktasıdır Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi
@twitozof
@naneliprezervat
ben aslında pas atmak istemiştim Sabri Sarıoğlu
@twitozof
@Doru1907
Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli gecersiniz!
@CantekinBaysal
TFF'den acıklama: Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna gore Galatasarayı daha fazla yormadan hukmen şampiyon sayıyoruz
@erdwm
Sabri sarıoğlu Attığı golun şaka olduğunu yarın acıklayacakmış imagessabrisarioglugeyikleri5b044f2db8942png
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.