iltasyazilim
FD Üye
Sabri golü twitter geyikleri
Galatasaray Orduspor maçında Sabri Sarıoğlunun attığı gol sosyal paylaşım sitelerinde büyük akustik uyandırdıUzaktan attığı isabetsiz şutlar nedeniyle zaman zaman eleştirilen Sabri Sarıoğlu'nun bu golü sonrası sosyal medyada Sabri fırtınası esti
İşte twitter da sabri gol yorumları
TFF'den yorumlama: Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna tarafından Galatasarayı daha artı yormadan hükmen kazanan sayıyoruz
Çabuk 5 dkka içinde herkes kelimeyi şaadet getirsin kıyamet was here D gölün adı Sabri Sarıoğlu
Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a çoktan girdik Şaka Gibi !
1 nisan kendini erken hissettiriyor Türk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi
Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim : )))
Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı
Sabri Sarıoğlu'da gol attığına tarafından dünyanın sonu gelmiş demektir , ben ölmeye gidiyorum , sizleri tanımak güzeldi
Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu hemen?Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu
Allahu Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o0
Bugün Türk futbol tarihinde bir dönüm noktasıdır Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi
Mayalar haklı çıklı 2019 dünyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı
ben gerçekte pas atmak istemiştim Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli geçersiniz!
Sabri sarıoğlu Attığı golün şaka olduğunu yarın acıklayacakmış
*
Galatasaray Orduspor maçında Sabri Sarıoğlunun attığı gol sosyal paylaşım sitelerinde büyük akustik uyandırdıUzaktan attığı isabetsiz şutlar nedeniyle zaman zaman eleştirilen Sabri Sarıoğlu'nun bu golü sonrası sosyal medyada Sabri fırtınası esti
İşte twitter da sabri gol yorumları
TFF'den yorumlama: Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna tarafından Galatasarayı daha artı yormadan hükmen kazanan sayıyoruz
Çabuk 5 dkka içinde herkes kelimeyi şaadet getirsin kıyamet was here D gölün adı Sabri Sarıoğlu
Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a çoktan girdik Şaka Gibi !
1 nisan kendini erken hissettiriyor Türk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi
Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim : )))
Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı
Sabri Sarıoğlu'da gol attığına tarafından dünyanın sonu gelmiş demektir , ben ölmeye gidiyorum , sizleri tanımak güzeldi
Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu hemen?Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu
Allahu Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o0
Bugün Türk futbol tarihinde bir dönüm noktasıdır Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi
Mayalar haklı çıklı 2019 dünyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı
ben gerçekte pas atmak istemiştim Sabri Sarıoğlu
Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli geçersiniz!
Sabri sarıoğlu Attığı golün şaka olduğunu yarın acıklayacakmış
*