Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

saç kestirme diyalogları!

saç kestirme diyalogları!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
saç kestirme diyalogları! Benzer konunun üç ayrı sürümü 1 BayanErkek 2 KadınKadın 3 ErkekErkek 1 Versiyon KadınErkek: Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur Bayan: Lakin kıyamıyorum Erkek: Öyleyse hissetme Bayan: Canım değişim istiyor Erkek: O halde kestir Kadın: Bana hafıza vermeyi bırak, delilere verir gibi Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini iyi anlamak istiyorsan, sana derim oysa uzun saçlı Bunu biliyorsun Bayan: Beni tanıdığında kısaydı Erkek: Ve sana tamamen ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne hoş olurdun uzun saçla' Bayan: Fakat cümbür cemaat kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen Bayan: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yahut perçemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz Erkek: Bırak perçemli olsun Kadın: Çok yorucu Erkek: Yorduğu zaman bitmiş kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kavrama güzelim Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek: ?!?!!?!!? 2 Versiyon KadınKadın: 1Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne dek güzel olmuşsun!! 2Bayan: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben o kadar kesin olamıyorum Ay çok mu kısa oldu acaba?? 1Bayan: Amaaan ne alakası var Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi ben de denerdim Benim şu saçım kla*** oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum 2Kadın:Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzününBak şöyle şuralarından kat verdirsen, fantastik olur!! Benim de boynum uzun olmasa benzer seninki gibi bir model yaptırırdım 1Kadın: Ah şekerim sen de bir âlemsin Keşke benim de boynum seninki gibi olsa En azından şu çökük omuzlarımın uyarı çekmesini engellemiş olurdum 2Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin omuzların gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var Giydiğin her şey sana pek yakışıyor ki bundan başka benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde itimat gibi durur muydu? vırvırvır, dırdırdır, vırvırvır, dırdırdır, 3 Versiyon ErkekErkek: 1 Adam: Saçını mı kestirdin? 2 Adam: Evet 1 Adam: Sıhhatler olsun! 2 Adam: Sağ ol  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt