Şaç şeklinizle İlgili Sorununuz mu var ? Buyrun Banyodan Çıktıktan sonra bir türlü şekil almayan şaçlaramı sahipsiniz? İşte Bir Takım Öneriler Şaç elektiriklenmesine aleyhinde Ne yapabilirim? Ilk Olarak Plastik tarak kullanmamalısınız Saçlarınızı Tararken elinize azıcık şaç kremi sıkıp tarağa sürerseniz şaçlarınızı o tarakla taradığınızda elektiriklenme ortadan kalkar Şaçınızı Banyodan daha sonra düzleştirici veya maşa vb olmadan şekle sokmak mı istiyorsunuz Buyrun Uzun bir şaça Sahipseniz ıslak şaçınızı tarayıp tepeden bir topuz yaparsanız kuruduğunda hoş şekil alacağına eminim ama katlı şaça sahipseniz oysa ben bu sorunu defalarca yaşıyorum yukardan toplatığınıda en üstekki katların uçları yukarı kalkar bu yüzden şaçlarınızı tarayıp efendice ikiye bölmelisiniz ikisinide omuzunuzun önüne atıp iki kuyruk şeklinde kafa bitiminizden toplayın üste kalan kısa katları tel toka ile düzeltin şaçın uçlarını dolayarak yeni bir toka takın ( her iki tarafada) ve kurumasını bekleyin açınca harika oluyorlar bu arada asitli içeçeklerin (cola vs) demir kutularını biriktirin Kafanıza bugidi yerine onları sarıp büyük tokalarla tutturun Fantastik dalgalar oluyor Şaçımda çok kırık var ne yapmalıyım ? Kuaföre kırıkları aldırmak için gittiğimizde sanki şaçımızı orada bırakıp döneriz kuaförlermi fazla kesiyor bilmiyorum fakat bü yüzden kırıklarımı aldırmak istemiyorum Size tavsiyem Saçlarınızı tarayın Birazcık ıslatıp MAKASLA uçlarından azcık katlarınıza yerinde kesin sakın JILET gibi şaçı hırpalıyacak şeyler kullanmayın pişman olursunuz çünkü daha çok kırık olur Makasla haftada yada ayda kestikçe şaçınız daha süratli uzuyor id Diğer bir çözüm ise şaç bakımı yaptırmak Şaç düzleştirmek Şaçınız fazla kıvırçık bonus kıvamındaysa size önerim kalıcı düzleştirmek 1 aylık veya 3 aylık olarak yaptırabilirsiniz şaça sürülen bir hap bir uçtan bir uca 3 ay suyla bile bozulmuyor 3 ay boyu dümdüz kalıyor 456 aylarda hafif dalgalı oluyor yani düz şaç kullananmak isteyen kıvırcık arkadaşlarıma en büyük önerim özellikle her gün kullanıyorsa Daimi düzleştirme Ortalama 8 aylık düzleştiricinin yaktığı elektirik parasından daha az geliyor bilginize Artı Yağlanan Şaçlar Yağlanıyor yıkıyorsunuz Yağlanıyor yıkıyorsunuz bi emin bundan böyle ne dek yıkarsanız okadar yaglanıyor çünkü şaçınızı bir hafta hiç yıkamayın sonradan yıkadığınıza yağlanma süresinin artacağını göreceksiniz ve yağlanmayı önleyen bir şey daha domates şaçları fazla hoş yapıyor ama iyi çalkalayınsacseklinizleilgilisorununuzmuvarbuyrun5c4ee8d224204alt Şaç Uzatmasına en fazla tezgâhtar olan şeyler Yağmur ve deniz suyu Şaç Yağı ( az Yıkanan şaçlar daha tez uzar) Tavuk Kemik İliğini Kaynatıp şaçı o suyla yıkadığınzda uzamaya başladığına sahit olacaksınız Eskimiş şaçlara geçici çözümler Mayonezle Yıkayıp Temizlemek aydınlık ve olağanüstü gösterir otlu ve doğal Şampuan Uygulamak Saçı kil'le yıkamak renk Değiştirmek papatya suyu şaçı turunculaştırır Oksijenli Su turuncuya Yakın bir renge çevirir Ilhamur (kaynatılmış su) Saçın kendi rengini bir ton açar Caviz Yağı şaçın kendi rengini koyulaştırır hint kınası Siyahturuncu siyahı şaçı siyah yapar turuncusu turuncu nadir olarak diğer renkleri mevcuttur Geçici isteyenler İçin renkli şaç spreylerini öneririm Yıkayınca Çıkar Şaça zararı yoktursacseklinizleilgilisorununuzmuvarbuyrun5c4ee8d224204alt Çoğunu denedim İşe yarıyorlar Sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin :F yanıt veririimm anında