Saçımızı ucuz kuafördemi pahallısındamı kestirmeliyiz Kesim yaptırırken ucuz kesim yapan mı yoksa fiyatı yüksek kesim yapan mı iyidir? Ucuzu seçerseniz saçlarınız %100 istediğinizden kısa olur Her yıkadığınızda kuaför fön parası verirsiniz Böylece keza zamanınızı kaybedersiniz ayrıca de paranızı Pahalıyı seçerseniz ne olur? İyi bir saç kesiminin izafi ve öbür yorumları olabilir örneğin kuaför fazla yeteneklidir fazla hızlı ve estetik hamlelerle böylece güzel ki şaşarsınız Keza, elleriyle böylece hoş şekil verir ama az kalsın büyülenirsiniz fiyatı da ucuz kuaförün 5 katıdır verdiğiniz paraya değdiğini düşünürsünüz Fakat kazın ayağı hiçte öyle göründüğü gibi değildir Saçlarınızı yıkadıktan daha sonra bir tarafı uzun ya da kısa olabilir 15 saat uğraşmanıza rağmen saçlar istediğiniz o hoş şekli alamaz ve en önemlisi verdiğiniz paranın bütün karşılığını alamadığınızı düşünürsünüz Peki bu ekonomik kriz ortamında içten saç kesimini bulmak için ve doğru bedeli ödemek için ne yapmamız gerekiyor Ben muhakkak fiyatı yüksek kuaföre gitmeniz gerektiğini söyleyebilirim Ama bu içten yola gitmenizi sağlayacak 3 etkenden yalnızca birisidir İkinci etken ve bence kayda değer etken kısa saç mı uzun saç mı istediğinize karar vermelisiniz En son ve yaşamsal adım gittiğiniz fiyatı yüksek salonda saçlarınızı kimin keseceğini bulmanız Şifreyi veriyorum lütfen özenli okuyun hangi kuaför salonuna gidiyorsanız salon sahibine saçlarınızı kestirin Mutlaka randevu alın Mesela SALVADOR DALİKuaför salonuna gidecekseniz öncesinde Sayın Salvador beyden mutlaka randevu alın Sonrası inanın şansa kalır Ama saç kesiminiz yüz şeklinize, saç karakterinie ve en önemlisi kafa tasınıza kadar uygulanıyorsa her yıkama daha sonra bir kaç haraketle saçlarınız zahmetsizce şekil alacaktır Bu Nedenle her hafta kuaföre fön parası vermeden keza arkadaşlarınızın şaşıp kaldığı güzel ve çağdaş saçlarınız olacaktır İlker Yavrutürk Saç Tasarım Uzmanı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.